Jump to content

paloma

Korisnik
  • Broj objava

    46
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je paloma objavio

  1. Hvala na pomoći.

    Činjenica je da su me svi htjeli linčovati.Izvrnula je moje riječi i zloupotrijebila kako bi mi nanijela štetu. Od istog poslodavca trpim mobing godinama tako da ne umišljam,a to vidi i cijeli kolektiv koji me zapravo i gurnuo da se ja s njim"obračunavam",a sad kad se i njima zatresla stolica,neka ja platim.

  2. Molim pomoć,član sam upravnog vijeća kao predstavnik sindikata. Sa sastanka Uv-a poslodovac je prenio kolegama da sam govorila protiv njih.Sad su se i kolege okrenule protiv mene.Ne moram govoriti da me već godinama mobira i osobno ne podnosi i da su riječi izvučene iz konteksta.Završla sam na bolovanju od silnih napada kolega i njegovih poslušnika.Sad svi čekaju zapisnik koji diktira poslodavac svojoj tajnici.

    Što napraviti?

  3. nisam stručnjak,ali znam da su kod nas tužbe za mobing tek u povoju.preporučam da pročitate zakon o radu,tamo ima i o tome.Ja bih ga prijavila svim mogućim inspekcijama čija su rješenja obvezujuća, mislim rada i zaštite na radu),a i tražila novi posao.nadam se da sam bar malo pomogla.imam i ja jednu vješticu koja isto maltretira radnike pa vas razumijem.

  4. Nisam pravnik,ali sam bila u sličnoj situaciji.prodala sam auto preprodavaču kojeg sam opunomoćila.sve je bilo u redu,osim što pri kupnji novog auta nisam mogla doći do svoje police jer ovaj nije bio prodao auto,a da ne bi plaćao porez.savjetovala bih vam da dobro pogledate sve dokumente i provjerite na policiji,iako se može od opunomoćenika kupiti auto.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija