Jump to content

sandraxx

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je sandraxx objavio

  1. Hvala na odgovorima, ali meni to nije jasno ja ga sama otplacujem godinu i pol i otplacivat cu ga jos 5 godina. Auto glasi na mene al knjizica vozila u banci. Znaci nemrem ga ni prodat da bi sa njim to podjelila al on ima pravo na taj auto iako ga ja odrzavam,registriram i otplacujem. Pa gdje je tu pravda a on radi na crno bere placu od 10.000 kn a meni tu i tamo baci koju mrvicu za djecu i jos mi se smije jer je zakon na njegovoj strani???

     

    Nije sve steceno u braku bracna stecevina bobby.

     

    nije ako je nešto stečeno npr. nasljeđivanjem, ili darovanjem, odnosno na drugoj pravnoj osnovi od rada. tu se slažem. ali to su iznimke. u ostalim slučajevima (a i u ovom o kojem je gđa pitala) je slučaj o bračnoj stečevini. eto, nadopunio sam prethodni post. thx, ane, što si me ponukala da to učinim :-)

  2. Ne zivimo zajedno 9 mjeseci. Prosli mjesec sam ja predala tuzbu na sud za rastavu braka. Imamo dvoje djece (6 i 9 godina) neredovito uplacuje elimentaciju kad bi zbrojili i podjelili u ovih 9 mjeseci bilo bi 800 kn po mjesecu za oboje. Ja sam pred dvije godine digla kredit za auto koji glasi na mene i skida se svaki mjesec sa moje place i to 1.600 kn i vracat cu ga jos 5 godina. Dali on ima kakvo pravo na taj auto i dali je to bracna stecevina? Iako nije jos otplacen i naravno ja cu ga otplacivati. On u onih godinu dana sto smo bili zajedno od kad kupili auto nije radio

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija