Jump to content

Tempus

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Tempus objavio

    pomoć meni

    Probajte otvoriti optima ili pbz365net uslugu preko koje možete vidjeti prihode i rashode na svojem računu (možda lupam u prazno, možda to ima i mpay, ali vrijedi pokušati).

     

    Meni se nešto slično dogodilo sa internet bankarstvom - uglavnom, sustav je dva puta za redom proknjižio nekoliko zadanih naloga. Nakon toga su ovi ponovljeni stornirani i stanje je bilo realno. Ali, da sam u tome trenutku tražio ispis na šalteru on ne bi bio točan! Ima neke sličnosti....

  1. ZNR je danas jedna od najprecjenjenijih ''znanosti'' uopće. Njena misija je hvale vrijedna, ali u praksi ne funkcionira. Bazira se na igri brojki kojima kompanije napumpavaju svoju reputaciju, ništa više.

     

    Tehničke sam struke i radio sam sa nekolicinom ''stručnjaka ZNR. Nemojte misliti da sam uobražen, ali njihovo znanje nije mjerljivo sa inženjerskim. Da bi netko mogao procijeniti što je sigurno onda mora u potpunosti poznavati problematiku opreme, operacije...., ali to zapravo i nije njihov posao, zar ne?

     

    U najmanju ruku sam se iznenadio (mala riječ) kada sam pročitao da HT ima 7 stručnjaka ZNR. Može li mi itko objasniti koja je njihova fja??? Da li se možda smrzavaju na Velebitu sa monterima odašiljača, prebrojavaju reciklirane kartonske kutije, količinu zamjenjenog ulja u kombijima.... koja je svrha toga radnog mjesta u takvoj tvrtki??? 200 000 kn mjesečno bačeno u vjetar...!

     

    magel je napisao:

     

    Sramota je što je ta struka vrlo tražena, na burzi sam jedini stručnjak ZNR,a radije zapošljavaju ing.strojarstva ili neku dr.struku pa mu plate osposobljavanje nego nas,

     

     

    Imate pravo struka je vrlo tražena, ali razlog je zakonska regulativa. Što se tiče zapošljavanja drugih struka umjesto Vas valjda je i Vama jasno da mogu imati npr. dipl. ing. str. koji radi svoj posao u struci a za Vašu završe tečaj. To Vam može biti pokazatelj koliko se vrednuje Vaš fakultet, uz dužno poštovanje. Imam primjere u svojoj sredini i okolini.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija