Jump to content

labudek

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je labudek objavio

  1. tipkovnica je napisao:

    Prije dva miseca je susjed - vika ispred zgrade na jednog čovjeka.Ja sam izašla na balkon i vidila šta se događa.Na koncu je ovaj dkernija na mene da šta ja gledan.Ja nisan odgovorila ništa a kad je pita ponovno rekla sam mu da ako ima šta reć dođe gori i reče.Na to je on meni dva puta pokaza srednji prst i reka koješta ,sjeo u auto i otiša ća.

     

    Suprug ga je jučer intra i pita zašto mi se uopće obratio na što je on počeo pričat koješta ... pa da san ja njega napala i krenija je prema šupi i reka mužu da ga čeka da pa da će on sve riješit.Muž je njemu reka da ako ima šta rješavat da riješi odma .On se na to vratio i gurnija muža ,a ovaj nije ni maka na što je susjed počeo govorit da je on bolestan i počeja se trest pa se skljoka na pod.

     

    Zvana je hitna i policija.

     

    U prvom razgovoru je susjed reka da ga moj muž nije ni taka - a danas ga zove policajac da je ovaj izjavio naknadno da ga je moj muž gurnija te da je on pao.

     

    Muž ga nije ni taka - i nije ga tija prijavit zbog prijetnji, al je reka da sad hoće kad je tako postupio.

     

    I šta sad dalje ide ?

    ako je bilo prije dva mjeseca što ste uopće čačkali po govnetu.Zašto mu se muž uopće obraćao.?Za svaku svađu je potrebno dvoje.Policajac kad izađe na uviđaj zabilježi činjenično stanje,popiše svjedoke ako ih ima i nije na njemu da donosi bilo kakva rješenja i mišljenje.Sada samo možete tražiti svjedoke da budu na vašoj strani.Tošto je bilo prije dva mjeseca zaboravite jer je bitno ovo novo.Ono prije može poslužiti samo kao svjedočenje o susjedovom karakteru, :palac: ali i to je uzalud ako nema svjedoka.

     

    Trebam li i ja prijaviti ono od prije dva miseca - jer je taj cirkus od prije uzrok svemu?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija