Jump to content

istra052

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je istra052 objavio

    pozajmica i obrt

    Poštovani,

     

    najljepše Vam se zahvaljujem na Vašim odgovorima, savjetima i dobrim željama.

    Razjasnili ste mi puno toga, a ja sada idem trk do knjigovođe i u nove radne pobjede.

     

    Hvala još jednom

    pozajmica i obrt

    imam jedno možda nekome smiješno pitanje. otvorila sam obrt i uplatila pozajmicu na žiro. dali to ulazi u kpi i dali povećava moju dobit? isto tako šta je sa dizanjem gotovine sa žira?

     

    hvala

    :palac::palac:

  1. Hvala felixxu na odgovoru. Htjela sam samo znati dali je moguće izboriti ostatak bez ikakvih dokaza. Najjednostavnije rečeno, imamo samo "riječ protiv riječi".

     

    Možda nisam u tančine objasnila, za raspodjelu je ostalo oko 200 000,00 kn nakon što se plati kredit, oduzmu troškovi agencije, dio kredita koji je sam on plaćao...

  2. Razvedena sam već skoro 4 godine. Kad podjele imovine(započete građevine), dogovoreno je da će bivši muž istu zadržati, a meni isplatiti 20% od ukupne vrijednosti. Nakon nekog vremena, odlučio je da će to prodati, a meni naravno do tada nije isplatio famoznih 20%. Dogovorili smo da ćemo od prodaje podmiriti kredit, a ostatak podijeliti popola. Od 470 000,00 kn koje je dobio prodajom, meni je isplatio 50 000,00 kn i rekao mi da mi više neda. Zanima me dali ja imam pravo tražiti ostatak s obzirom da je samo on naveden kao vlasnik iste imovine? Ako da, kako to ostvariti kada ništa nemamo na papiru već samo usmeni dogovor?

     

    Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija