Jump to content

nelica5

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je nelica5 objavio

    Nuzni dio

    Sva imovina koja je stecena u braku,poslije smrti majke pripala je ocu jer smo se pokojni brat i ja odrekli svog dijela u korist oca.

    Ni meni nije jasno kako roditelj moze ostaviti dijete u domu za nezbrinutu djecu pa eto...isto su me ostavili iako su mi bioloski roditelji.

     

    Nakon smrti brata, otac se povukao u sebe i ne zeli cuti ni za mene. Obzirom da je prvotni plan bio ugovoren dosmrtnim ugovorom s bratom( cija je smrt sve poremetila) otac je misljenja kako crkva zasluzuje sve. Ja nista.

     

    Ažurirano

     

    Obzirom da se radi o psihickom bolesniku koji ima podeblji karton, dali igra kakvu ulogu?

    Nuzni dio

    Molim za informaciju; zbog nasilja u obitelji zavrsila sam u domu. Majka je preminula a otac je dosmrtnim ugovorom ostavio sve bratu. U meduvremenu je brat preminuo. Otac je sada ziv i opet vlasnik svega. Psihicki je invalid- PTSP. Svaki dan ga zovem ali ne zeli kontaktirati . Dali moze darovati ili ostaviti svo imanje nekom drugom te dali ja imam u tom slucaju pravo na ista kao jedini bliski krvni srodnik? Dali mogu osporiti taj cin poslije njegove smrti obrazlozenjem kako je bio bolestan ? Mislim da ce sve ostaviti Crkvi. Hvala unaprijed

  1. kako da to dokažem kad sam bila na par sastanaka sa odvjetnicima i njihov savjet platila cca 1ooo kn da bi mi oni rekli ( svi!) da se tu ne može ništa ako jedan od njih ne prekine ugovor. prije 4 god bila je mamina ostavinska rasprava i ja sam tada pod utjecajem bratovih prijetnji potpisala da svoj dio prepuštam tati. to isto je i brat učinio da bi nakon par mjeseci oni potpisali ugovor o dosmrtnom uzdržavanju gdje je brat već sad vlasnik svega. jako me čudi što se tu ništa ( kako kažu naši javnosti dobro poznati odvjetnici) ne može. imam čak i potvrdu Centra za socijalnu skrb da sam zbog njega i njegovog nasilja završila u Domu za nezbrinutu djecu,da me je izbacio s mjesta prebivališta bez mog znanja ( a pak sam sad podstanar i nisam nigdje prijavljena). otac je jako bolestan (PTSP) i možda bi dodatan faktor bio to da bi njegov dr dao potvrdu da je bio pravno nesposoban ili tako nešto?!

    brat očito želi sve,a još da navedem da se radi o par nekretnina i bankovnih računa koje je navedenim putem stekao...ne želim da ispadne da se otimam ali zašto bih ja još pola svog života bila podstanar kad ne moram...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija