Jump to content

frulica

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je frulica objavio

  1. U rješenju ne piše ništa o dugu već samo dvije brojčane šifre pored kojih pišu dva iznosa po oko 200ak kuna. Nigdje nije objašnjeno o čemu se radi. Niti sam ikad dobio ikakvu opomenu.

    Još jedno objašnjenje bi molio. Ako sam pismo podigao u pošti u subotu 23.7. a u ovrsi piše da imam rok od osam dana. Do kojeg dana imam točno pravo predat žalbu? Hvala

  2. Pozdrav, unazad par mjeseci dobivao sam jedno duže vrijeme, oko mjesec dana, pozive od EOS Matrixa. Pozivi su odmah od prvi put počeli sa "dobar dan dali smo dobili tog i tog?" Ja na to odgovaram "zašto" na šta oni inzistiraju da se predstavim i kažem svoj OIB na šta ja odmah prekidam razgovor i tražim od njih da se predstave i kažu razlog poziva što oni odbijaju te ja tu prekidam razgovor.

    Nakon toga je usljedilo svakodnevno zivkanje po dva puta dnevno uz uvijek isti scenarij, što ja ignoriram i svaki broj stavljam na crnu list. Nakon par mjeseci pozivi prestaju.

    No eto, prije par dana dobivam "Ovršni prijedlog na temelju vjerodostojne isprave" od javnog bilježnika putem koje se od mene traži da platim nekakvo dugovanje od 500njak kuna i dodatne troškove bez da se igdje spominje o kakvom je dugu riječ i za šta. Moje pitanje je sljedeće, dali da napišem žalbu tom njihovom javnom bilježniku ili da ih ignoriram. Ako napišem žalbu, na šta da se žalim pošto neznam o kakvom je dugu riječ i uopšte o čemu se tu radi.

    Unaprijed zahvaljujem na odgovorima...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija