Jump to content

yyyx3

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je yyyx3 objavio

  1. Hvala na prethodnom odgovoru,ali zanima me još nešto, pošto je to obrt za čiščenje da li treba biti poseban prostor i posebna kvadratura ,pošto bi ja vodila taj obrt i radila da li postoje kakvi uvjeti da se mora zaposlit 3 ili 6 ljudi ,ili to ovisi o meni koliko ću ih zaposlit.Koliko otprilike košta otvaranje tog obrta?

  2. Mene zanima koji su uvjeti za otvaranje tog obrta ,da li su isti kao i za otvaranje butika ili je nešto drugačije ,molim vas ,još nešto ,da li je moguće raditi za drugog poslodavca i imati svoj obrt.Ja bih otvorila svoj obrt a radim u drugoj firmi.Unaprijed hvala.

  3. Prije 6.god.najstariji sin je pokušao svog oca izbacit iz kuće,nakraju je taj sin izašao iz tog dijela kuće i otišo sa svojom obitelji živjet ispod u mali stan,koji je vezan tom kučom.(on ima još jednog sina za kojeg sam ja udana)Te godine smo ja i moj muž odlučili uredit tu kuču,sve smo promijenili,njegov otac nam je usmenim putem dao da gradimo i rušimo ,jer svekar sa nama živi.Pošto sam ja vadila kredit jer radim u državnoj firmi ,tako da je cijela kuča pod hipotekom,mi živimo u jednom djelu te kuće ,a u drugom djelu drugi sin.Mene zanima da li može svekar darovat svom sinu tj.mojem mužu taj dio koji smo radili i gradila bez obzira na tu hipoteku i da li se šta mijenja kod tih papira di smo vadili kredit,jer sam čula da se nešto mora platit.Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija