Jump to content

igla91

Korisnik
  • Broj objava

    362
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je igla91 objavio

  1. Našao sam novi posao ali sadašnji poslodavac traži da odradim otkazni rok mjesec dana. Da li trebam pismeno dati otkaz, nakon čega počinje teći otkazni rok ili je dovoljno usmeni dogovor? I drugo pitanje da se to Otkazno pismo može poništiti (u slučaju da novi poslodavac u međuvremenu nađe radnika jer mu je bilo hitno)?

  2. Dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Automobil, golf, prvi u koloni skretao je u svoje dvorište u lijevo. Dao je lijevi pokazivač smjera. U tom trenutku peti automobil u koloni je preticao sva 4 vozila te je udario u PREDNJI LIJEVI dio automobila koji je skretao. Vozač Peugeota  koji je pretjecao je imao 0,68 promila alkohola u KRVI i isteklu prometnu dozvolu. Tko je kriv?

  3. Ma nisam ga ja ozlijedio, već na jednom portalu je rasprava gdje jedna osoba tvrdi (a mnoge ju podržavaju) da se na vlastitom posjedu smije prebiti lopov. Ja tvrdim suprotno ali sam jedini. Bilo bi korisno znati. Ja tvrdim da se ta osoba može tužiti za ometanje posjeda ali nikako primjeniti silu

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija