Jump to content

spooky

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je spooky objavio

  1. poštovani ja sam jucer predala u uredu u općini za povrat novaca za udžbenike za dvoje školaraca. za 7 razred je po spisku iz škole i knjižare koji su naravno isti..račun 1600 kn -od toga teta mi je lipo pokazala vraćaju 845 kn ... dakle :) a za 4 razred srednje škole račun je 1280 kn - vraćaju 1250 ... znači tko je tu "lud" meni totalno nelogični al eto ..i da teta mi je objasnila koja zaprima zahtjeve da se pravilnik promjenio i netreba popis iz škole samo potvrdaa da je dite upisano i račun original iz knjiznice naravno iz porezne i mirovinskig potvrde .... eto tako je kod nas

    ovo napisane cifre povrata novaca se odnose na predočenje original računa bez računa je ovaj iznos napisan manje 50% :(

    Izgleda da su se pripremili unapred kako če nas prevariti!

    I ja sam danas predao račun za 4-osnovno školaraca , te knjige su me koštale 4100 kn a neču dobiti nazad ni 2000 kn kad dobijem rešenja odmah pišem žalbu i po potrebi tužbu.

    Evo kako če nas opljačkati na legalan način i na rubu zakona!

  2. Pozdrav svima

    Prodao sam automobil registrirani 1997 godine,bez prijepisa i kupoprodajnoga ugovora.

    Iz MUP-a sam dobio ovih dana poziv da odjavim vozilo i donesem reg,pločice prometnu dozvolu,knjižicu vozila.

    Dali ima zastare u mom slučaju jer je več prošlo 12 godina od kad sam prodao automobil.

    Napominjem da sam konktatirao čovjeka kojemu sam prodao automobil ali ga je on prodao nekom drugom a taj drugi nekom trečem itd..

    Hvala

  3. Evo najnovije VIJESTI MOBMS

     

    Ostvarivanje prava na besplatne udžbenike

     

    3. kolovoz 2009

     

    Djeca smrtno stradalih hrvatskih branitelja, djeca zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, djeca HRVI-a iz Domovinskog rata te HRVI iz Domovinskog rata i hrvatski branitelji iz Domovinskog rata (za svoje školovanje), sukladno članku 57. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, mogu podnijeti zahtjev za ostvarivanje prava na besplatne udžbenike u osnovnim i srednjim školama do zaključno 1. studenoga 2009. godine pri nadležnim uredima državne uprave odnosno u Gradskom uredu za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba.

  4. Pozdrav svima

    VUKOVI je napisao:

    upravo sam pročitao :vlada je odlučila da će za učenike iz socijalno ugroženih obitelji i za djecu branitelja prema zakonu o braniteljima osigurati besplatne udžbenike i za srednjo školce međumjesni prijevoz.to sam našaou zakonima vezanim za rebalans proračuna

     

    gdje se može to pročitati!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija