Jump to content

NBC

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je NBC objavio

  1. Pozdrav svima,

    lijepo molim pomoć oko sljedeće situacije. Kupio sam prvu nekretninu kojom rješavam stambeno pitanje i samim time oslobođen sam plaćanja poreza na kvadraturu koja je zakonom definirana, plaćam samo na ostatak.

    Dio nekretninu sam dao u najam za 0kn rodbini iz razloga što se tek planiram useliti tek za 2-3g.

    Rodbina je slabije imovinske situacije i trebaju primiti novac od jedne zaklade kao pomoć za djecu. jedan od dokaza da prime novac je i ugovor o najmu.

    Ja sljedeće 3g ne smijem otuđiti niti iznajmiti navedenu nekretninu niti djelomično jer bi mogao izgubiti pravo na oslobođenje na porez.

    Mogu li ja sastaviti ugovor o najmu koji se može kupiti na NN sa njima, u kojem piše da plaćaju 0kn, ugovor bi i ovjerili kod javnog bilježnika. Hoće li porezna na to regirati i poništiti oslobođenje na plaćanje poreza prilikom moje kupovine navedene nekretnine?

  2. Prije 2 dana sam dobio riješenje o prekršaju iz 10,mj 2007

    U riješenju se navodi oduzimanje vozačke dozvole na 3 mjeseca plus kazna,koja mi sada toliko i nije važna. naime što hoću pitati? bio sam na saslušanju prije 2mj gdje sam izjavio da nisam počinio ta djela i potvrdio da nisam potpisao alkotest i složio priču da sam nezaposlen i da se nism odazivao na sud zato što nisam bio doma(krivo su me savjetovali),svejedno to mi nije prošlo. Problem je u tome što mi vozačka treba više od ičeg,kako se spasit ,kaznu bi ja i platio ali vozačka mi je prijeko potrebna zbog posla koji radim. jako sam svijestan greške i žao mi je , ali nisam to rekao sutkinji. što sada ? u riješenju imam rok za žalbu 8 dana VISOKOM PREKRŠAJNOM SUDU U ZAGREBU, u svakom slučaju ću pisat žalbu,vozačku trebam to mi je kruh!Hoće li se smilovat na VPS ili ne na moju žalbu?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija