Jump to content

tomek1221

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je tomek1221 objavio

  1. danas sam zvao t-com u vezi nekog problema vezano za max tv sto ga nisam dobio da bi mi rekli da su mi otkazali zahtjev zbog nekakvog duga po internetu za broj nevezano koji je iz 2005 god,postojeci dug je na moje ime 1300 kn.o kojem nisam u ovih 7 god uopce kontaktiran niti obavjesten da postoji ikakvo dugovanje na moje ime.pa me zanima sta sad napraviti jer navodno su oni to prosljedli odvjetniku.i da ce mi se javit njihova financiska sluzba.jel ima zatstara za takve racune?jer sam siguran da nikakav dug po internetu nemam jer me niko nije ni kontaktiro u ovih 7 god.hvala

  2. kupio golfa 4 za 120 tis kn od tog lika koji mu je sredio kredit,sve u svemu to je nila neka muljza lik je radio u banci tak navlacio ljude i uzimo proviziju.a duznik je prodo auto nakon par mjeseci i sprojebo lovu dosad smo otplatili 52 tis a ostatak duga je 60 tis jos ostalo.i do sad je vjerovatno croatia osiguranje isplatilo taj kredit banci ali ce oni i dalje teretit moju zenu posto je pocela ponovno radit.a kakav je nas zakon sve u svemu mi se ne isplati ga ni tuzit nego noge polomit i otplatit taj dug

  3. radio sam u firmi kao vozac kamiona i dostavu gradjevinskog materijala.ovaj mj mi je tocno 3 godine radnog odnosa.dobio sam otkaz zbog gospodarskih razloga,tj pomanjkanja posla.pa me zanima dali imam pravo na kakvu otpremninu.otkazni rok mi traje do 5-12,s tim da ga nemoram odradit ali ce mi bit placen.

     

    unaprijed hvala

  4. zanima me sljedece.moja zena je bila jamac jednom dobrom prijatelju koji je nakon sto je digo kredit presto radit nakon god dana,nakon cega su njoj kao jamcu uzimali kompletnu placu skoro 2 god.tako da je ona otplatila skoro 52 tisuce kuna.e sad posto duznik nije vrati nama taj dug zanima me dali postoja temelj za tuzbu istoga da vrati taj dug?posto je ona pristala biti jamac.u medjuvremenu je dobila otkaz i niko nije otplacivo preostali dug i sad je nasla novi posao,pa me jos zanima moze li banka ponovno sjest njoj na placu za preostali dugposto je doso novi zakon da nesmiju uzet vise od trecine place,a kredit je stari?

     

     

    unaprijed hvala

  5. zanima me sljedece.moja zena je bila jamac jednom dobrom prijatelju koji je nakon sto je digo kredit presto radit nakon god dana,nakon cega su njoj kao jamcu uzimali kompletnu placu skoro 2 god.tako da je ona otplatila skoro 52 tisuce kuna.e sad posto duznik nije vrati nama taj dug zanima me dali postoja temelj za tuzbu istoga da vrati taj dug?posto je ona pristala biti jamac.u medjuvremenu je dobila otkaz i niko nije otplacivo preostali dug i sad je nasla novi posao,pa me jos zanima moze li banka ponovno sjest njoj na placu za preostali dugposto je doso novi zakon da nesmiju uzet vise od trecine place,a kredit je stari?

     

     

    unaprijed hvala

     

     

    sikic.tomislav@gmail.com

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija