Jump to content

damjan3

Korisnik
  • Broj objava

    73
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je damjan3 objavio

  1. Svašta, zabrana ptistupa.boze dragi. Gospođo svaka čast vama i poštovanje, ali ipak... O zabrani pristupa ni z od takove zabrane da bi se mogla propisati. Ni on, ni ona ne čine ništa protuzakonito, osim ako vi ne dokažete suprotno. A u vezi alimentacije, ako ju je odredio sud u iznosu od 1300 kuna, onda onda mora biti u tom iznosu, vaš bivšu suprug nema pravo samovoljno mijenjati i određivati iznos, a ako vama suprug dobrovoljno plaća alimentaciju onda vam moze platiti i 1 kunu, ukoliko onda vi ne pokrenete postupak za alimentaciju pred sudom.

  2. Pročitao sam sva 3 priložena linka i ne pronalazim nikakva obilježja bilo kakvih kaznenih djela ili čak prekršaja. Nikakve klevete, prijetnje i slično. Naprosto mi nije jasno što ste vi ovom objavom željeli postići. To što je pisano na tim linkovima je na nivou 5. razreda osnovne škole, a ostatak su čisti tračevi i "babski poslovi". Bome svasta. Ali ne samo to, napisali ste u svom postu da: "zaključite kakvi su to ljudi". E, pa ja sam zaključio kakav ste vi čovjek, a za njih me apsolutno nije briga. Thx, damjan

  3. Danas sam dobio odgovor od HAK-a, kojem sam proslijedio svoje pitanje. Rekli su mi da me je autoškola, u skladu sa Zakonom o upravnim pristojbama, bila dužna osloboditi plaćanja upravnih pristojbi, uz priloženu potvrdu o statusu djeteta poginulog branitelja. Ah, ja već biljege platio, jer me nisu htjeli upisati bez njih.

  4. Koliko mene moje znanje sluzi o ovom podrucju ne mozete nista napraviti u vezi toga. Ida, vas otac se smatra clanom vase obitelji, ali ne u smislu u kojem vi zelite da se smatra. Dakle, on je član vase obitelji, ali ne u zajednickom kucanstvu., Dok god vas otac nije prekrsio zakon, ne mozete nista. I nemate vi koga tuzit, osim privatnom tuzbom centar za socijalnu skrb zbog neprofeisonalnog rada, ali naime u vašem slučaju vam nema pomoći. Pustite oca da zivi kako zeli. No, postoji i slucaj da se njemu oduzme poslovna sposobnost, ako se utvrde cinjenice potrebne za to, te temeljem toga da vi budete njegov skrbnik,. No o tom potom.

  5. Imam jedan problem. Dijete sam poginulog hrv. branitelja, krenuo sam u autoskolu, medjutim, oni me traze da donesem biljege, odnosno da platim upravnu pristojbu. Koliko ja znam ,u zakonu o upravnim pristojbama piše da sam ja oslobođen od plaćanja istih. I donio sam i potvrdu u autoskolu, medjutim oni kazu da nema to veze, da moram donijet biljege. Sta da radim?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija