Jump to content

mimi22

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je mimi22 objavio

  1. Poštovani,

    Molim informaciju. Dobila sam novi posao i pocinjem tamo raditi 03.04.2017.g. a na sadasnjem poslu me zele odjaviti sa 31.03.2017.iako sam ja trazila da to bude 02.04.(bez prekida). Sad oni tvrde da je vikend u pitanju i da to ne utjece na prekid. Zanima me da li bih mogla imati nekih problema i kojih ukoliko imam prekid od tih par dana?

    Hvala

  2. Puno hvala na brzom odgovoru. Sad saznajem i imam čistu situaciju koja je slijedeća:postoje ukupno 4 nasljednika(i nitko nije dobio nista)medju kojima je i brat koji je darovanjem dobio nekretninu koja je vec uknjižena u knjige. Dakle, on je jedini koji je nesto dobio darovanjem.

    Što u tom slučaju?

    Hvala još jednom

  3. Molim informaciju . Idući na posao, pao sam na kolniku te zadobio ozljede koljena koje sam lijecio sa 6 tjedana imobilizacijom. Uredno smo predali prijavu ozljede na radu u Hzzo i jos nismo dobili rjesenje.ja dobivam sada umanjenu placu i placam sam svoje troskove rehabilitacije pa me zanima;

    1.ako mi se prizna ozljeda na radu od hzzo-onda mi odmah refundiraju razliku do 100%bolovanja(to tefundira poslodavac)

    2.da li imam pravu na neku odstetu od osiguranja poslodavca (ukoliko se prizna ozljeda na radu)i kada se to pokrece? Napominjem da se radi o vecoj firmi i da nemam uvid u policu osiguranja koju je poslodavac sklopio sa osig.kucom.

    3. Smijem li traziti poslodavca uvid u policu osiguranja?

    4.ukoliko se NE prizna ozljeda na radu, imam li ja pravo traziti odstetu od osiguranja kod poslodavca?

    Hvala unaprijed

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija