Jump to content

poison_ivy

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je poison_ivy objavio

    potres mozga???

    Valjda ako su doktori rekli da je sve ok onda je, a glava te mora bolit i od udarca i od alkohola, bilo bi čudo da ti prst nije poplavio to je samo nasjela krv od udarca, ma budeš ti dobro, nego kakve to ima veze s DSI?? :-?:-?

  1. Oni koji na poslu i pišu neka rješenja i zapisnike ili zaključke bilo bi dobro da ponesete neki primjerak, jer kad podijele pitanja oni odu iz sobe i slobodno možete prepisivati ili se malo podsjetiti.To je dobro jer koji put vam jednostavno mozak stane.

    Ali baš je tako ono što radiš to i pišeš na pismenome.Mislim da budu po 2 ili max.3 pitanja ovisi o dužini odgovora.

    Pozdrav

  2. E ljudi moji, prođe i ta muka.

    Ja sam polagala za administrativnog referenta u DIRH-u. Nije bilo toliko strašno, ispitivači su nam bili super, pomagali bi kad bi netko zapeo, najvažnija stvar kod svega je :NEMOJ ŠUTIT.Nema veze ako i ne znaš, ako misliš da je to odgovor reci ga, ako si u krivu zaustaviti će te i pomoći malo, ali ako šutiš onda oni ne znaju što je u tvojoj glavi.

    posebni dio mi je bio super, dobiješ po 2-3 pitanja, poslije te to pita ništa strašno.

    Jedino strašno je to šta smo tamo stali od 11 ujutro do 17 popodne, a ne možeš izaći vani zapalit cigaretu, jer sve ide ko po traci.Piješ onu vodu i čekaš.

  3. Ja imam ispit tek u 5 mjesecu, a na seminar idem tek kad prijavim ispit.

    Najbolje je sve informacije dobit kod referenta za stručne ispite, sred. ured za upravu 01/2357-548 i 01/2357-549 i tu fino pitate što ti treba nego da se mučite ovdje pisat.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija