Jump to content

bettybop2

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je bettybop2 objavio

  1. bigfoot je napisao:

    ....osobe s BPD tijekom distorzione kampanje ocrnjivanja bliske osobe ulijeću u odnos " povjerenja" i prividne, lažne empatije s osobama koje je podrže u ocrnjivanju bliske osobe. Takve osobe svjesno ili nesvjesno - dajući " dobronamjerne " savjete " potiču poremećenu osobu na bijeg iz veze u kojoj joj prijeti raskrinkavanje ili prividno raskrinkavanje vlastite slike o sebi kao nevrijednoj - što je za osobu s BPD nepodnošljivo. U toj fazi "splittinga" bol se suzbija i samoštetnim ponašanjem, uključujući preljub ( što nelogičniji i više ponižavajuči to bolje suzbija bol koji navire iznutra )

     

    Stoga je - zahtjev za razvod braka jedan od događaja koji bi u trebao biti razlog za ciljano traganje za ovim poremećajem - po istoj logici i preljub bi trebao biti važan događaj u procjeni postojanja poremećaja i svih posljedica koje bi postojanje poremećaja nosilo po obitelj poremećene osobe i njezine bliske osobe..

     

    A to bi bilo: obavezno psihosocijalno liječenje poremećene osobe, redovite psihijatrijske kontrole i procjena ponašanja, postupaka i odbrambenih mehanizama, praćenje obiteljske psihodinamike..- pod prijetnjom oduzimanja prava iz Obiteljskog zakona...

     

    NoN - ovi ( bliske osobe poremećene osobe )..često u ovakvim situacijama optužuju osobe koje daju " dobronamjerne savjete " poremećenoj osobi - jer iz njihove perspektive ništa nije tako kako mu BPD partner prenosi izjave svoje dobronamjerne osobe, a prenosi mu jer je to dio odnosa BPD- NON BPD - hladno rame, projekcija, uvrede( ...i XY kaže da si jadnik )...tako da nije rijetkost, da u ekstremnim situacijama nasilja u obitelji kad se NON suočen sa apsurdnom situacijom i idiotskim pravnim i sustavom socijalne skrbi, strada i osoba koja daje " dobronamjerne " savjete.

     

    Ovaj odgovor mi je malo otvorio oči.

    Moj suprug je BDP imao je preljub i dešava se baš dinamika koju ste tu opisali

    Glina

    davor1973 je napisao:

    Može li mi netko molim vas reći kad mogu očekivati da će provjera biti gotova, tj. kad bi mu mogla u posjetu?? :misli: ... i da..od kad do kad su posjete, od 7 do 19 ili??? Hvala vam puno! :kavica:

    razumni rok za provjeru je oko 3mj.no,rok uvelike ovisi o tome kada ga je zatvor glina pismeno uputio policiji.savjetujem da se raspitate kojoj se policiskoj postaji šalje zahtjev za provjerom (da li postaji po adresi pribivališta ili negdje drugdje.nazovite mup ili otiđite u policijsku postaju po vašoj adresi pribivališta i pitajte za vaš zahtjev upućen iz gline).

    po pitanju posjeta nazovite zatvor i pitajte! zar vam zaručnik ne zna reći kada su posjete?

     

    Možete mi molim Vas reći što se točno provjerava? :-)

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija