Jump to content

Franck

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Franck objavio

  1. radim sa d.O.o-om 5 godina i u sustavu sam Pdv-a.

    razmišljam otvoriti obrt zbog smanjenja troškova obzirom da je promet u maloprodaji drastično opao.

    kao obrtnik bih mogao sama sebi voditi knjige obzirom da sada za d.O.o radim robno knjigovodstvo a ovlašteni knjig. servis me financijski prati.

    postoji li mogućnost da zalihe robe,inventar,pozajmice kao i trenutna dugovanja prebacim na obrt i likvidiram d.O.o obzirom da sam u d.O.o-u jedini vlasnik a i obrt bih otvorio na svoje ime.

  2. Nisam znao gdje bih na forumu postavio moje pitanje pa sam to stavio ovdje. Nadam se d aje to ok. Prvo pozdravljam sve korisnike foruma i moje pitanje je vezano za plaćanje vode u zgradi.

    Naime zivim u zgradi u kojoj se voda placa po broju clanova po stanu. Kako sam ja imo problem sa cijevima, morao sam ih kompletno zamijeniti a samim time sam i napravio sat za vodu. To sam napravio iz cistog razloga jer sam prije placao vodu 400kn mjesecno a ne bi se potrosilo jedva 100. Problem je sto svi ostali stanari taj nacin placanja mi ne priznaju a ni sam vodovod. Kad sam zvao u vodovod da mi bazdare sat rekli su da oni to ne mogu bez da se suglase svi stanari. Stanari to ne zele, ne zelim imat s njima posla, ja znam da po zakonu o potrosacu placam onoliko koliko potrosim. I dogadja se situacija da stanari nas racunaju da ne placamo i vodovodu se stvara gubitak koji iznosi za nas stan i 4 clana obitelji. Mi placamo vodu vodovodu po satu, i oni to znaju.

    Moje pitanje glasi ako dodje do suda kakva ovrha, hocu li ja izgubiti spor, i sto da uradim ?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija