Jump to content

gsxrsoma

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je gsxrsoma objavio

  1. druže moj da ja na ovakve stvari trošim živce odavno bih u ludari bio.posaljem prigovor i na to zaboravim dok nedođe "nešto", a uostalom imam iskustva sa sudom od tih kaznica tak da me to uopce ne tangira.

     

    i nije lose ni za mene ni za državu...oni nešto dobili od mene a ja platio 3x manju kaznu i vozačka mi ostala.

     

    ali lekcija naučena pa takve gluposti više neradim i pazim malo više

  2. pa naravno de ćeš se žaliti na VPS forumaši nisu bili u pravu gore kad su ti rekli da nemasš pravo žalbe.na sve te velike prekršaje imaš pravo žalbe na VPS.

     

    tako je meni bilo negdje prije i VPS mi je samo potvrdio prvostupanjsku ali sam dobio nekih pola godine vremena pa ti sad gledaj jel hoćeš ili nečeš.

     

    piši prigovor i na VPS i npr moli za smanjenje kazne ili tako nešto i to će veće davno biti u zastari...

  3. preselio sam u novu zgradu prije nekoliko mjeseci koja ima veliki kontejner i kad je zgrada(nova gradanja napravljena) firma koja se bavi odvozom smeca je dala obavijest kako se novi stanari moraju prijaviti kod njih za odvoz smeća?

     

    ja jos nisam jer sam tek sad pravo poceo zvijeti u zgradi pa me zanima jel ima kakvih posljedica za mene sto se nisam prijavio i sta mi mogu napraviti ukoliko se ne prijavim?

     

    hvala

  4. Obilazio sam automobil na pjesackom prelazu(selendra nigdje nikoga, niti sam ikoga ugrozavao) to su decki vidjeli i napisali sljedeću kaznu za koju vas tražim pojašnjenje

     

    Prema čl 72 st 2 ZSPC-a dobio sam kaznu od 3000kuna

     

    E sada malo dolje piše ovo

     

    Okrivljeniku se temeljem članka 228.stavak 4 Prekršajnog Zakona izriče zabrana upravljanja B kategorijom na 3 mjeseca

     

    Isto tako čl.228 st.3 500 kuna troskova suda

     

    Nije mi jasno ovo u vezi zabrane upravljanja vozilom jer u Prersajnom zakonu nigdje nepise vremenski rok i na koju je fora upisano ta 3 mjeseca?

     

    Molim vas pomoc i sta bi vi na sudu rekli?hvala

  5. Bio sam vlasnik motocikla(regan na moje ime,porez i sve plaćeno) u međuvremenu prodajem motor(prošle godine u 6. mjesecu) poznaniku i napravili smo samo kupopordajni ugovor koji nije ovjeren kod javnog bilježnika.ON motor nije prebacivao na svoje ime već je vozio na moje ime.U petom mjesecu ove godine je izišla registracija i taman tad je on svoj motor (koji je i dalje na moje ime) prodao dalje.Ta osoba kod koje je motor sad,uopce nije regala motor nego se je tek sad sjetila da ga treba odjavit tj nakon 2 mjeseca od isteka registracije.

     

    Šta sad?Mene je ta treća osoba zvala da odem odjavit motor i poslala mi knjižicu i tablicu ali ako ja moram platiti 700 kuna kazne neću jer šta je čekao 2 mjesaca?mogli smo to odmah napraviti jer ga je taman kupio kad je rega izašla!

     

    Meni u ova skoro 2 mjeseca nije doslo doma nikakvo upozorenje ni kazna

     

    Šta napraviti?

  6. Postovanje dobar dan svima!

     

    7.mjesec 2010,prekoračio sam brzinu za nekih 40km/h gdje je max dopusteno 50%,zaustavio me presretac sve 5 ja priznao gresku,kriv sam nema se sta reci.zalio se sudu da nemam platiti kaznu od 2000kn jer sam student nezaposlen i nemam primanja(dosad je to prolazilo kod manjih kazni,budem kriv al ne platim nista) i zamolio sam ih da mi smanje kaznu al od toga naravno nista jer je "dobar prekršaj".kaznu moram platiti u roku od 30 dana i sto je najgore nemam vise pravo na zalbu.postoji li kakva sansa da pokusam nesto ili bas moram platiti(napomena: na svom imenu nemam nikakve imovine,mogu me jedino u zatvor odvest da bi se naplaitili).kriv sam i sve stoji ali ako se ikako mogu izvuc sa manjom kaznom vrijedi pokusati.pozdrav

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija