Jump to content

ninaa82

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ninaa82 objavio

  1. Ljudi mene su popodne zvali iz banke da su mi novci prebaceni na racun 35 i da mogu doci po njih,bila u banci i digla djeciji i rekla sluzbenici da je voditeljica banke nepristojna i da se nemoze bahatiti i tako ponasati prema klijentu i da cim rjesim ovrhu idem ca od njih i da od djece raskidam stambenu stednju pa nek se misle to im je 3 klijenta manje.

  2. Vzusrcu je napisao:

    Za sve probleme koji Vam se događaju najviše je kriv jedan bivši ministar financija kojeg su sad lijepo smjestili u Sabor.

     

    On je inzistirao da unatoč tome što je to tehnički bilo nemoguće izvesti da se starta sa ovrhama od 01.01.2011. Na taj način je poloproizvod pušten u uporabu i sad ste nažalost svi u velikim problemima.

     

    Sustav je postvljen tako da "tete" na šalteru a ni većina drugih djelatnika u bankama ne mogu izvršiti isplatu sa vašeg računa jer je blokiran od strane FINE.

     

    Tehnički se naravno uz pomoć informatike može izvršiti isplata ali uz rizik da će netko tužiti banku jer nije izvršila blokadu.

     

    Mene zanima jel se šuker vidio u ogledalo,krava debela,nek se pokopa u govna on i svi skupa u saboru,dala bi im ja 1663 kn misecno pa nek oni provaju preziviti mjesec dana sa tim,fujmoze ih biti sve skupa sram sta nam radei u koja govna su nas sve uvalili. :palacdolje:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija