Jump to content

ro92

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ro92 objavio

  1. HRT je utužio dugovanja za pristojbu od 1-6. mjeseca 2014.g. Znajući da sam dužan ali nije mi uručeno nikakvo rješenje a moguće je da su ga oni slali preko pošte ali opet,ja ga nisam primio,odlučio sam dobrovoljno platiti dug od 480kn.To je bilo početkom 10.mj.

    Danas,provjeravajući stanje i koliki mi je trenutno dug,uvidom u njihovu karticu vidim da su oni moju uplatu raspodjelili a odvj.naknadu(312,50kn),javn.bilj.nakn(75kn),pošta(37,50),kamata(41,52).

    Kad sam ih upitao zašto mi nisu proknjižili tu uplatu,rekli su da su to raspodjelili tako i da se za razliku moram obratiti istom odvj.uredu. kojem sam se preko maila i prvi put u 10.mj. obratio.

     

    Trebam li platiti tu razliku iako nisam primio nikakvo rješenje?

  2. Danas me policajac uhvatio kako prelazim cestu kroz crveno svijetlo na križanju između Savske i Tratinske ( kod Cibone ). Zapisao mi je podatke i rekao da je kazne 200 kn.Jel se ima kakvog smisla žalit uopće kad dođe kazna na adresu i kako ?

     

    Unaprijed hvala

     

    EDIT : Usput da napomenem,student sam

  3. Pozdrav !

     

    Malo mi je sve to zbrčkano u komentarima pa se nisam baš snašao pa ako bi netko imao volje i vremena mi objasnit šta bi ja mogao i šta trebam učiniti.

    Dakle živim kao student u stanu koji nije na moje ime nego na gazdino ime.Od moga useljenja,od 10.mjeseca,nisam primao uplatnice za pristojbu.Danas mi je došao inkasator na vrata i pitao u vezi pristojbi te mi rekao da netko mora plaćati pristojbu za prijamnik u stanu ( Tv je vidio sa vrata jer čim se otvore vrata se vidi odmah sa ulaza,ali ga nisam pustio u stan).

     

    Zatim sam malo prošvrljao po ovim komentarima i čitao o toj famoznoj odjavi te u njoj izjavi da ih mogu pustiti u stan i to me malo buni.

     

    Za odjaviti prijamnik,recimo da je u kvaru,trebao bi se odjaviti propisnim putem,tj. tom odjavom koja uključuje taj dio o puštanju u stan.

     

    Da li se to rješava tim putem ili drugačije nekako ( tv nije u kvaru,gledam ga ali im ne želim plaćati 100kn)

     

    Nisam nešto pretjerano vješt u toj pravničkoj terminologiji pa ako bi mi netko na laički način pokušao dat rješenje

     

    Unaprijed hvala !

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija