Jump to content

pinjurice

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je pinjurice objavio

  1. Mistral je napisao:

    Ajde da i ja malo dodam na ulja na vatru.

     

    Smatram da se za suca ne bi smjela moći niti kandidirati osoba koja nije radila 15tak godina u odvjetništvu/ gospodarstvu/ ...drugo... jer bi i životno iskustvo i istaknutost u struci trebalo osigurati određenu dozu "životnosti".

     

    Pa se ne bi dogodilo da sudski savjetnik na raspravi govori strankama šta će vam odvjetnici oni vam samo uzimaju pare.*** I na kraju završe na sudu višeg stupnja. Ili taj isti savjetnik nagovara jednu od stranaka da odustane od parničnog troška, jer je onda lakše donijeti odluku.

     

    Da se zna da je parnični trošak stvarno potrošen novac ne bi se takve gluposti govorile.

     

    ***možda odvjetnici i ne trebaju strankama i možda im stvarno samo i uzimaju pare, ali je u najmanju ruku to neprofesionalno.

     

    ****

    svaka sličnost sa stvarnim osobama slučajna

     

    Ja smatram da se za suca ne bi smjela kandidirati osoba koja je uopće bilo kad radila u odvjetništvu a svi mi koji radimo u pravosuđu vrlo dobro znamo zašto, i to sa bilo kog aspekta.

     

    A što se tiče navedenog primjera savjetnika za tako nešto u životu nisam čuo pa ako i jest istina onda je totalna iznimka u promilima

    odvjetnik Cipčić

    DidaSime je napisao:

    Nisam njihov odvjetnik ali ih poznam, a ne slažem se sa vama.

     

    Njihov pokojni otac je bio ugledan u pravnim i profesorskim krugovima, a preminuo je za vrijeme studiranja mlađeg.

     

    Obojica su sasvim dobri odvjetnici.

     

    Loše ti je to izravno pljuvanje po kolegama jer zvučiš kao netko vrlo ljubomoran.

     

    Objavi svoje ime pa da tebe malo analiziramo.

     

    Nitko ništa nije govorio o njihovom pok. ocu,nit je itko govorio kakvi su odvjetnici.Govorili smo o tome da je najmladji završio fakultet preko debele debele veze (u mojoj generaciji najveće, polaganje cijele godine već do kraja zimskog semestra bez da su se otvorile korice knjiga)i to je istina.To je to.Od "super studenta" kakvim se očito predstavlja dalje nemože biti.

     

    A da li je najmlađi "sasvim dobar odvjetnik" čisto sumnjam poznavajući ga s faksa ali o tom nebi jer nemam neposredna saznanja.

    odvjetnik Cipčić

    Jedan od ta dva brata je studirao samnom.Završio pravo za 3,5 god (najboljem studentu generacije je za to trebalo 4 god), ali nijednu knjigu nije vidio (ured na kaptolu, tenis sa Sokolom itd).S njim je bar bilo smijeha kad bi ga zapalo da odgovori na bilo koje pitanje profesora iz ispita koje je položio. Bilo koje.To nemože biti dalje od "super studenta" nego što je.Ljudi nemojte pisati gluposti

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija