Jump to content

Dodadi

Korisnik
  • Broj objava

    120
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Dodadi objavio

  1. Kuća je izgrađena davno prije, a ja sam svoj dio dobio darovnim ugovorom od roditelja.Naravno mi smo pomoću kredita ulagali u kuću i istu uređivali, i ja sam spreman sve to zbrojiti, oduzeti, podijeli i njoj isplatiti ono što joj pripada vezano za kuću.

    Problem je samo što nemam s kime dogovoriti o tome jer ona je u svom nekom jeb.... filmu.

    A kad pomislim kako će život u toj kući izgledati kada ona dobije moje tužbe na ruke........ Bože pomozi.

    Ja znam da sam na svaki način na gubitku, ovako barem imam kontakt s djecom, ali i ona pate, a kada ode iz kuće ( što je obavezno ) onda će mi zagorčavati život na sve moguće strane.

  2. Živo sr....!!! Rastajem se od nje zato što ne možemo živjeti zajedno, a upravo to moram, dok će trajati sva ta procedura, koja sigurno i neće biti baš brzo gotova.

    U biti moram platiti odvjetnika i tužit ju, a onda svaki božji dan živjeti s njome. STRAŠNO!!!!

  3. Supruga, djeca i ja živimo u kući koja je vlasništvo mojih roditelja i mene. Pošto je naš zajednički život nemoguć iz više razloga rekao samm joj da se želim rastati od nje i da od nje tražim na napusti kući u kojoj živimo jer je ista pod hipotekom i ja plačam poveću ratu kredita, tako da si ne mogu priuštiti podstanarstvo, a ona ima gdje otići živjeti.

    Ona ne želi rastavu, ne iz ljubavi prema meni, ne želi napustiti kuću, ne želi ništa normalno i racionalno jer ja sam spreman na svaki dogovor, već joj je valjda jedini cilj da me je.... u mozak, i svaki dan provocira i maltretira.

    Kako da se izvučem iz toga bez posljedica, a i da mi ne smjesti zatvor zbog rupa iz Obiteljskog zakona i sl.

  4. Može se "Suzana" zaklinjati na branitelje koliko hoće, ali unutrag dvije godine sve što je donešeno ili mijenjano u Zakonu je na štetu branitelja, a tako će biti ia dalje jer oni su sebe i te kako namirili i sad štite samo svoje debele guzičetine, posebno predstavnici raznih udruga koji su ujedno i saborski zastupnici HDZ-a i sl. :palacdolje::palacdolje::palacdolje::palacdolje:

  5. Nažalost morat češ čekat više godina da bi sa Upravnog dobio već davno ispisan odgovor u kojem gubiš spor, a poslije toga slijedi Ustavni sud, pa onda Međunarodni, i dotle ćemo svi mi završiti u grobu, što im je vjerojatno i jedini cilj.

    Svi su se oni debelo namirili, a mi ćemo biti sretni ako ćemo imati svoja grobna mjesta, ili će nas kao jadnu sirotinju strpati u masovnu grobnicu..... :palacdolje:

  6. Ako smatrate da je policija povrijedila Vaša građanska prava ili pogriješila u postupanju, pismeno se obratite Odjelu unutarnje kontrole u Vašoj policijskoj upravi i oni će provesti postupak u kojem će utvrditi točne činjenice i o njima ćete biti pismeno izvješteni.

    Kod pretresa kuće i OSTALIH PROSTORIJA, dakle ne bi se trebao tražiti nalog SAMO za pretragu kuće, policija mora osumnjićenog izvijesti da postupa po nalogu ISTRAŽNOG SUCA zbog sumnje na počinjenje tog i tog kaznenog djela, a pretrazi moraju prisustvovati dva punoljetna svjedoka...

    Postupanje po obiteljskom načinu ide po skraćenom postupku i osumnjićeni ide odmah na sud, a što će dalje sud odlučiti to nije u nadležnosti policije.

    Obiteljsko nasilje je veoma osjetljivo područje jer se često koristi da bi se samo napakostilo drugoj strani i onda sve to postane začarani krug.

     

    Nažalost nije to problem samo u našoj državi, ali mi se još uvijek s tim problemom neznamo nositi kako bi trebalo pa čitava priča zna imati veoma tragičan kraj.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija