Jump to content

Spike5

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Spike5 objavio

  1. ma daj molim te, kakvi "rasisticki" zakoni? u svakoj zemlji je manje-vise isto, ni u americi/francuskoj/njemackoj ne docekuju strane drzavljane rasirenih ruku i cim stignu odmah im placaju uzdrzavaja, zdravstvenu zastitu i porodiljne naknade... postoji procedura, duzan si ju ispostovati i tu nema nista protuustavno.

     

    Slučajno naletih na ovu temu,

    Nije istina sestra 1999., čim se udala u Njemačkoj dobila je zdravstveno osiguranje preko supruga.

  2. Poštovanje,

     

    Imam pitanje u vezi izdavanje vize za Rebupliku Hrvatsku.

     

    Dakle upoznao sam djevojuku iz Nigerije i htjeo bi da dođe kod mene u posjetu, pa me zanima koju potrebnu dokumentaciju ona mora imati za dobivanje vize za Republiku Hrvatsku?

    Meni su u MVEP u Zagrebu rekli da ja moram njoj poštom poslati jamstveno pismo i potvrdu iz banke o mom financijskom stanju.Sada me zanima dali je to sve od mene i što ona treba izvaditi koje potvrde?

    Dakle koja je procedura ukoliko zna tko

     

    Unaprijed hvala!

  3. Poštovanje,

     

    Naime prije 10 dana nisam se zaustavio na znak zaustavljanja od prometnog policajca te vijerujem da je upisao broj tablica.Što činiti kada dođe prekršajni postupak?Nebi želio nikoga upletati u to a isto tako mi je frka upisati svoje podatke jel vjerovatno da ću ostati bez vozačke u tom slučaju.Dali se oglušiti, koliko je to pametno?Kakva je kazna u ovom slučaju, što činiti?

     

    hvala unaprijed!

  4. Molio bih vas za mali savjet, naime 2008.g., u 12.mj., sam vozio automobil pod zabranom te u 2.mj.2009.g. sam dobio od prekršajnog suda kaznu od 15000.kn. i 12. mj. zabrane upravljanja vozilom, na isto sam se žalio preko odvjetnika i od tada nisam dobio ništa dakle 4,5.g. pa me zanima dali je moguće da i ne dobijem ili je to još u postupku?

     

    Unaprijed hvala,

    Pozdrav

  5. Molio bih za savjet, naime posudio sam jednoj osobi prije 4godine 5000. eura ali bez ikakve izjave ili potpisa( javnog bilježnika), za to svi znaju i roditelj te osobe, kćer bivši i sadašnji suprug, moji roditelji, prijatelji.Osoba uredno odvrača da nema novaca, neka čekam, naravno nemisli to vratiti.Što u ovom slučaju činiti?Dali ima kakve šanse, da odem na policiju ili sa odvjetnikom kakav savjet?

     

    Unaprijed hvala!

  6. Molio bih za savjet, naime posudio sam jednoj osobi prije 2.5 godine 5000. eura ali bez ikakve izjave ili potpisa( javnog bilježnika), za to svi znadu i roditelji te osobe, kčer bivši i sadašnji suprug, moji roditelji, prijatelji.Osoba uredno odvrača da nema novaca, neka čekam, naravno nemisli to vratiti.Što u ovom slučaju činiti?Dali ima kakve šanse, da odem na policiju ili sa odvjetnikom kakav savjet?

     

    Unaprijed hvala

  7. Molio bih vas za mali savjet, naime 2008.g., u 12.mj., sam vozio automobil pod zabranom te u 2.mj.2009.g. sam dobio od prekršajnog suda kaznu od 15000.kn. i 12. mj. zabrane upravljanja vozilom, na isto sam se žalio preko odvjetnika i od tada nisam dobio ništa dakle 3.g. pa me zanima dali je moguće da i ne dobijem ili je to još u postupku?

     

    Unaprijed hvala,

    Pozdrav

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija