Jump to content

kronoss

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kronoss objavio

  1. Kao prvo, hvala na odgovoru :)

     

    Pa je, zaista je bilo žuto :D Ali, kako trenutno ne vozim, gledam malo po raskršćima, iznenađujuće koliko puno ljudi zaista prolazi na crveno :( I to ne žuto -> crveno, već debelo crveno.

     

    U svakome slučaju, hvala na savjetima, mislim da ću i postupiti sukladno savjetima.

  2. Pozdrav,

     

    priča skoro pa standardna - (navodni) prolazak kroz crveno svjetlo :D

     

    Priča je sljedeća, negdje prošle godine, vozio sam kolegicu na trajekt iz usluge kolegi. Inace nisam iz tog grada (samo radim u tom gradu) i zapricali smo se, te sam kasno reagirao na promjenu zelenog u zuto svjetlo i nisam stigao zakočiti na vrijeme (a i bilo je prometa iza mene).

     

    U susjednoj traci (peh :D) nalazili su policajci koji su krenuli za mnom i zaustavili me, pri čemu su uzeli moje podatke i obavijestili me da ću dobiti poziv sa suda - koji je u međuvremenu i došao.

     

    Moje pitanja:

    a) ja sam 100% siguran da nije bilo crveno, već žuto, ali pretpostavljam da se radi o metodi neposrednog opažanja, koliko je ona relevantna u odnosu na moj iskaz?

    b) ukoliko me osude ( a imam peh inače), da li mogu tražiti da se uz plaćanje novčane kazne ne provede mjera zabrane upravljanja motornim vozilom (autombil mi je ipak potreban zbog posla)

    c) u optužnom prijedlogu je napisana kriva boja mog vozila (crna umjesto crvena) - da li tu ima kakve koristi od toga? :)

    d) koji je uopće najbolji prstup rješavanju ovoga? :)

     

    Eto, svaki savjet je dobrodošao :)

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija