Jump to content

Ivana1804

Korisnik
  • Broj objava

    14
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Ivana1804 objavio

  1. Ma naravno da ima! možete imati i bocu vode i slatko, što god hočete. Ugl smjestite se u jednu prostoriju gdje se piše pismeni i tamo onda boravite cijelo vrijeme (kako nešto položite tako se vraćate u tu prostoriju i čekate drugi predmet, možete ponavljati, jesti, pričati.....)vidim da kasnim odgovorom za vas ali pomoći će nekome već ;)

    pitanje: trebam brzi odgovor. još danas!

    kako izgleda samo ispitivanje? da li ima pauze? meni će definitivno trebati pauza. da li se može imati boca vode sa sobom? (u slučaju dehidracije ili xy razloga)?

    hvala me već panika zbog zup-a, zus-a, službdeničkih i eu jer taj dio još morm barem dva puta proć

  2. Položen DSI :) Ako se uči prolaz je siguran. Pitanja doslovno čitaju s papira (ona koja se nalaze na ministarstvu uprave) i zaokružuju koja su pitali. U našoj grupi su u nekim predmetima razlikovali stručne spreme...Upravu, službeničke i lokalnu. Ništa strašno osim Ustava i sustava ne zbog gradiva nego gospodina koji je ispitivao. Ja sam iz grupe išla četvrta i prva prošla. Pomaže i on samo ako vidi da ste se zapetljali a vidi da znate. EU super je bila ispitivačica, Zus/zup/uredsko također, Službeničke i lokalnu isto super ispitivačica. Uglavnom, znati se mora. ;) Sretno svima!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija