Jump to content

score33

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je score33 objavio

  1. Da to i je najveći problem,poznato je da su imali obiteljskih razmirica i da je pokojnica više puta zvala i policiju,pa se postavlja pitanje kako doći do tih prijava u policiji?

     

    , Matrix je napisao:

    Uz napomenu da je u ovoj situaciji teret dokazivanja na onoj stranci koja brani navode iz oporuke, što će reći da mora dokazivati razloge za isključenje iz nasljeđivanja. 

    I još nešto i u slučaju isključenja iz nasljeđivanja tog potomka opet na taj nužni dio ima njegov potomak?

  2. Da li je ovakva nasljednička izjava zakonski valjana:

    Mi,X i Y odričemo se svog nasljednog dijela koji nam pripada temeljem ZN pripada iza ostaviteljice samo na pravu na točno neutvrđen iznos na ime ugovora o nenamjenski oročenom depozitu br.xybh...,a na svoj ostaloj imovini(nekretnini,vozilu i pravima) prihvaćamo se svog nasljednog dijela.

    MOLIM ZA STRUČNI ODGOVOR!!!

  3. Ako se utvrdi da usmena opruka nije valjana u parničnom postupku,da li ide sve iz početka ,odnosno utvrđivanje nasljednika nove nasljedničke izjave i.t.d. ,ili već dane nasljedničke izjave s obzirom da su neopozive vrijede iako je riješenje javnog bilježnika u cijelosti ukinuto?

  4. Imao sam sklopljenu nagodbu sa poreznom upravom za doprinose iz 1999 i 2000 godine.Nagodba je sklopljena 2002 godine na 24 mjeseca.Obrt sam zatvorio 27.01.2004 godine.

    19.05.2004 godine dobivam obavjest vezanu uz ugovor o nagodbi da ako neplatim do 30.06.2004 godine dugovanje na računu nagodbe nagodba će se raskinuti.Nisam mogao platiti i sada pri podnošenju zahtjeva za zastaru u PU odgovaraju mi da nemam pravo jer su oni Ugovor o nagodbi raskinuli tek 01.12.2009.

    Molim da mi netko odgovori HITNO imam li pravo na zastaru i da li je njihova pogreška što su raskinuli nagodbu 2009 god. odnosno 5 god poslije.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija