Jump to content

frenkkizg

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je frenkkizg objavio

  1. Ako nema prijetnji, onda bi se eventualno radilo o verbalnom deliktu (uvredi ili sramoćenju), a navedena djela progone se po privatnom progonu, tako da tu nema policija, a ni DORH što raditi. Doduše, spominjete slike, na koji ste način došli do njih i što one prikazuju?

     

    I inače, neće vam škoditi da se manite takva ponašanja. Nije vrijedno ovakvih problema, vjerujem da ćete se složiti.

     

    ok primjedba primljena,ali prvi je poceo naravno prepucavanjem hajduk dinamo,a slike su dosle s facebooka,sto je kolko znam prema zakonu vlasnistvu facebooka.

    Preprodaja

    Zanimljive će biti sankcije i ako ga klijenti ulove....

     

    Ne bi ni sa pravne strane preporučio takve rabote. Sumnjam da bi i organi kaznenog progona blagonaklono gledali na tako inovativne načine borbe protiv zlouporaba droge.

     

    Ovako na brzinu na pamet mi padaju sljedeća kaznena djela za koja bi ga se moglo goniti:

     

    Prijevara

    Članak 224.

    (1) Tko s ciljem da sebi ili drugome pribavi protupravnu imovinsku korist dovede nekoga lažnim prikazivanjem ili prikrivanjem činjenica u zabludu ili ga održava u zabludi i time ga navede da na štetu svoje ili tuđe imovine nešto učini ili ne učini, kaznit će se kaznom zatvora od tri mjeseca do tri godine.

     

    ili

     

    Članak 247.

    (1) Tko proizvodi, prodaje ili na drugi način stavi u promet živežne namirnice, jelo, piće ili druge proizvode škodljive za ljudsko zdravlje, ne obznanivši ili zatajivši njihovu škodljivost, kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do jedne godine.

    dobro fala na člancima haha ma nije na kraju nis od tog al fora ideja glupim talijanima zvaljas 10g kretina koji nije stetan nes posebno i boli te k 10 15 posto sanse da ces dobit po njonji al cuj za 5 hiljada se isplati po meni vise neg ovajkaj je s nozem za 700 ce dobit zatvor haha smjesno al opet hahah

    Preprodaja

    imam par pitanja koje su od ovih supstanci dozvoljene za preprodaju:šečer,kreatin,laskativ,Znači prijatelj mi ide na more i planira prodavat te supstance pod drogu znaci fraer ce uzet 10g šečera u prahu pomjesat malo s kreatinom i kofeinom i to prodavat strancima pod bijeli prah,jel snosi kakve kaznene sankcije ako ga policija ulovi???

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija