Jump to content

Mario Zmaj Žbulj

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Mario Zmaj Žbulj objavio

  1. ja sam u gotovo identičnoj situaciji. račun je bio nešto veći, ali ista stvar, s razlikom da ja nisam ni dobio obavijest od inkaso.HR su oni (kako se ispastavilo) dobili od TELE2 krivu adresu (k tomu nepostojeću), a meni su tvrdili da su poslali obavijest i da sam je primio..

    Poštovani, obraćam vam se izazvan zbog načina na koji me TELE 2 mobilni operater doveo u izuzetno neugodnu situaciju. Kako sam kao njihov korisnik u 11 mjesecu 2011. godine dobio račun na iznos od 95,67 kn isti sam podmirio 27.12.2011. godine. U 6.mjesecu 2012. godine stiže mi obavijest o dugovanju od tvrtke Inkaso.HR koja otkupljuje dugovanja od tvrtke TELE 2 i terete me za navedeni iznos od 95,67 kn + njihovi troškovi od 40,00 kn.Opomenu sam odbio platiti ,te sam im u mailu obavijestio da sam dug podmirio.Sada sam dobio prijedlog za ovrhu od javnobilježničkog ureda Juraj Marinić na iznos od 487,50 kn i ni njih ne zanima moja tvrdnja da sam svoje obaveze uredno platio, već su mi rekli da za prigovor postoji zakonski rok od 8 dana.

    Ovim putem vam se obračam za savjet kako da postupim jer mi je suludo da sada pišem prigovore ili neke druge pravne postupke zbog toga što sam da je bilo dobre volje bilo koje navedene strane svoj "dug" mogao dokazati da je nepostojeći kopijom uplatnice za navedeni trošak.

    Ujedno me zanima da li ja sada mogu potraživati nekakvu naknadu zbog uznemiravanja i gubljenja svog vremena za nešto u čemu uopće nisam kriv od bilo koje navedene strane,a najbolje ako mogu od svih.

     

    Lp

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija