Jump to content

zaratinac

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je zaratinac objavio

  1. ispravak - imam dokaz operatera (sve kako sam navela), ali za moje traženje obroćne otplate. nakon mojih upita dogovor je postignut usmenim putem te o tome nemam dokaz. dakle i to je sada problem uf. uglavnom ja ću platiti glavnicu i čekati prijedlog za ovrhu od javnog bilježnika. nakon što to primim poslati ću im kopiju uplate i napisati da smatram kako je prijedlog za ovrhu nepotreban obzirom da je dug prema operateru u potpunosti otplaćen. nema druge. ako baš budu inzistirali i na tih 800,00 kn javnobilježničkih troškova morati ću platiti. ukupan dug glavnice je 980 kn + kamate oko 150,00 kn + javnobilježnički trošak 800,00 kn.

     

     

    Pravi savjet možeš dobiti na Nota Iuris

  2. To mi je sada jasnije. Ocito grad nije mogao odgovoriti drukcije.

     

    No situacija je takva da se radi o podrucju gdje je 100% objekata nelegalno, a ja jedini trazim uvjete gradnje, znaci krecem od nule. Tako ce se barem 20 objekata u tom podrucju sada legalizirati bez trazenja sluznosti za taj potok - put i pri tome ce neki izbjeci placanje i vise od 100.000 kuna, a ja koji trazim dozvolu legalno cu na kraju morati platiti sluznost, vjerojatno jedini!

     

    POstoji li neki pravni lijek za ovu apsurdnu situaciju diskriminacije legalnih graditelja gdje se od mene trazi sve, a od nelegalnih nista. Ili se treba pomiriti s cinjenicom da je to tako...

     

    Imam istovjetan problem, pri razumijevanje su mi puno pomogli u Nota Iurisu probaj, moja su iskustva jako dobra.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija