Jump to content

probatio_diabolica

Korisnik
  • Broj objava

    57
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je probatio_diabolica objavio

  1. Moći ćete tražiti razvrgnuće civilnom diobom tj. možete, ako kuća glasi na vas režije dolaze na vaše ime a vi ste se bili dužni odjaviti da tamo više ne živite i ako ne želite da računi idu na vaše ime. civilna dioba- prodaja pa na jednake dijelove novac.

  2. Rastava braka nema veze sa imovinskim pravima. Ukratko, zena i muz su suvlasnici u 1/2 dijela kuće, sine nema ništa ali ce imati kao zakonski nasljednik jer je kuća bračna stečevina jer su je zajedno radili u braku. Tužba za razvod nema veze s podjelom kuće nego samo da bi se brak razveo, a pošto sin nije maloljetan nema pravo na ništa u tom postupku.

  3. katastarski ne možete biti vlasnica jer se vlasništvo dokazuje jedino izvadkom iz Z.k. odjela Općinskog suda. Kao drugo, možete izbaciti taj auto, prvo tužbom radi utvrđenja prava vlasništva, ako imate svjedoke, račune za materijal i tako. Kao drugo ako on ošteti vaše aute opet ga možete privatno tužiti za naknadu štete. Ja vam toplo preporučam sređenje zemljišno-knjižnog stanja prvo.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija