Jump to content

Bosna

Korisnik
  • Broj objava

    24
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Bosna objavio

  1. Ja i mama smo primali obiteljsku mirovinu iza poginulog branitelja,meni je mirovina do 30.90 ove godine,znaci posljednju cu sad primiti u listopadu.

    Koristio sam 12mj.nakon školovanja.

    Dali mama treba u mirovinsko poslati neke papire da bi se njoj nastavila isplata ili ce joj se automatski izdati novo rješenje.

    Njoj je priznato priavo tj.dobila rješenje na nas 2 clana u sjecnju.

     

    Hvala :-)

  2. A draga udovice mislis li ti da bi nasim dragim poginulim braniteljima bilo drago da njihova zena prima lovu koju dobiva na osnovi njihovih muka,bolova i svega ostalog sto su dozivjeli prije smrti i dijeli je sa svojim sadasnjim dragim,ha?

    Ovdje nitko nije vrijeđao postene nego samo poteze pojedinih,a ja licno nemam nista protiv udovica koje se udaju samo cvrsto drzim do toga kada zasnuju novu zajednicu da nemaju vise pravo nista primati jer onda treba da ih uzdrzava sadasnji suprug a ne bivsi jer su ga se tim cinom odrekle...

  3. Tema prije ove je zakljucana i molim da se ne izbrise jer sam i ja djete poginulog branitelja i imam nesto reci.

    Slazem se sa svima koji su rekli da svakoj udovici treba prekinuti mirovinu ako se uda ili zasnuje vanbracnu zajednicu jer je to užasno djelo i ponizenje za nase poginule oceve .Svaka cast onim postenim. :-?

  4. Moja baka koja je umrla ostavila je parcelu za kucu velicine 2500m kvadratnih na na 4 djela(ja,2 tetke i stric)izvadili smo izvadak i sve je prevedno na nas,a problem je sljedeci:

    oni ne zele nikako prodavati svoje djelove a nezna se ciji je koji dio,ja zelim prodati svoj dio i zanima me dali ja mogu prodati svoj dio tako da se preko suda odredi cije je koji dio,a parcela ima svoj put .

    Hvala

  5. Ja koliko znam pripadnici HVO imaju pravo na mirovinu samo ako su 100% proglaseni radno nesposobnim...ponavljam mislim...

    posavina je napisao:

    molio bih da mi netko odgovori na moje pitanje,ja sam invalid HVO 20% u osijeku sam bio na vijestacenju u hzzmo,neznam koliko sam dobio u osijeku.moji papiri su bili kod nekog taborskog u zg.nazvao sam u osijek i oni na mirovinskom su mi rekli da su mi se vratili papiri iz zg.pitao sam koliko sam dobio i rekli su mi 50%opce nesposobnosti,rijesenje ce mi poslati za 1mj.sta znaci to opce 50% nesposobnosti i koliko je to kuna?hvala

  6. Ja sam djete poginulog meni istice rok za 3 mjeseca jer sam koristio mirovinu 12 mjeseci nakon skolovanja,mirovina prelazi mami i ostaje ova stara samo sto ce biti umanjena za 20% jer ce dobivati sama na sebe,a prevođenje nam je urađeno i ispalo je puno manje tako da nam je ostala ova stara i rekli su da stalno ostaje..

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija