Jump to content

mindylou

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je mindylou objavio

  1. Bili bi meni mogao netko poslati skriptu za Poreznu posebni dio i primjeri pismenog dijela ispita? Koliko sam čuo obično se vrte primjeri da izradimo Rješenje poreza na dohodak ili na Godišnji Porez na cestovna motorna vozila?

     

    Ako ima bilo tko ikakve primjere i skripte molio bih da pošalje na mail hrvoje-1987@hotmail.com

     

    Unaprijed zahvaljujem. ;)

     

    ajd molim te ako ti je netko nešta poslao (skriptu i primjere) da mi pošalješ na mail mlmindylou737@gmail.com

    unaprijed hvala i MOLIM VAS pošaljite

  2. Hvala!

     

    Na pismenom možeš dobiti slijedeće: izradi porezno rješenje za dohodak od samostalnog rada uglavnom ali mogu ti dati i kombinaciju (ja sam dobila za ugostitelja iz Zagreba koji je ostvario 750.000,00 kn dohotka a uzdržava invalidnu ženu i dijete pa mi je koeficijent osob.odbitka bio 2,3, a kolegica je imala za obrtnika koji je ostavrio 1.400.000,00 kn i uzdržava troje djece) zatim kolege iz Osijeka su dobili da izrade porezno rješenje na promet nekretninama i isto jedno za dohodak i dvoje ih je dobilo da izrade rješenje o kažnjavanju pravne osobe i odgovorne osobe (to ti je ustvari OPTUŽNI PRIJEDLOG samo tako napišu da te zbune). To ti uvijek bude samo je pitanje što ćeš od toga dobiti. Sa sobom možeš ponjeti napisane primjere pa samo prepišeš a možeš imati i svu literaturu.

    Pismeni ti Fabijančić uopće ne čita samo pogleda da li imaš dobar naziv akta i da li ima rješenje sve djelove i potpiše ga. Ja imam jedan optužni koje su moje dvije kolegice imale potpuno isti pa ukoliko želiš mogu ti ga poslati samo mi pošalji e-mail adresu.

     

    Ako mogu još kako pomoći tu sam. Sretno :kavica:

    mlad možeš mi poslati molim te primjere i sve što imaš,naravno ako si još uvijek aktivan na forumu:Dna mail mlmindylou737@gmail.com

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija