Jump to content

miki2008

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je miki2008 objavio

  1. Poštovani Spitfire,prije svega ,hvala Vam na interesiranju za naš problem. U ugovoru koji smo potpisali sa HZZ stoji da ukoliko poslodavac(mi) ne dostavi JOPPD i izvatke s žiro računa o plaćenim obvezama Zavod je u obvezi pisano upozoriti poslodavca da je u roku od 15 dana od dostave pisanog upozorenja dužan dostaviti tražene podatke ili će Zavod raskinuti ugovor i i pokrenuti postupak prisilne naplate isplaćenih sredstava. ističem da nikakovo pisano upozorenje od HZZ nikada nismo dobili.A sada traže vraćanje svih sredstava....

  2. Ali nije li HZZ bio u obvezi upozoriti korisnika na nepravilnosti kao što stoji u ugovoru i na vrijeme eventualno raskinuti ugovor? Nije li time doveo korisnika mjera u zabludu i sada traži vraćanje cijelog iznosa?

  3. Smije li HZZ tražiti povrat sredstava od korisnika (firme) za zdravstveno i mirovinsko za polaznike stručnog osposobljavanja zbog nepravovremenog izvješćivanja i uplate spomenutih davanja iza 15.u mjesecu? Nije li to prestrogo? Nisu li bili dužni upozoriti korisnika na vrijeme na uočene nepravilnosti? Šta uraditi ? Vratiti sredstva ili ...?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija