Jump to content

marko krencer

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je marko krencer objavio

  1. Svaki početak je težak, a konobarski posao je definitivno jako zahtjevan.

     

    ..a spominjanje radnog mjesta od korisnika LaLaArtemis može biti ili perfidna prijetnja (znamo sve o tebi) ili najljigaviji pokušaj Ad Hominema, ili najvjerojatnije oboje. U svakom slučaju, bijedno :rigoleto:

     

    Zadržavamo pravo da je protiv nekog od korisnika pokrenut ovršni postupak, no isti je i obustavljen ako se na temelju prigovora utvrdila opravdanost.

    Prema našim saznanjima kod polaznice LaLa Artemis (podaci poznati školi), upisane 29.4.2011., ovrha nije provedena, jer je dotična uložila prigovor, te smo isti utvrdili opravdanim i prije natpisa na ovom portalu.

     

    Osim što nikome nije došlo rješenje od javnog bilježnika, nastavili ste slati ovrhe identičnim slučajevima i nakon napisa na ovom portalu. Znači: ili ste toliko neorganizirani da si nabijate nepotrebne odvjetničke troškove za slučajeve za koje unaprijed znate da ćete obustaviti, ili ste ovdje iznjeli neistinu.

     

    Škola zadržava pravo pokretnja kaznenih postupaka protiv osoba koje su putem ovog ili sličnih portala na bilo koji način počinili elemente kaznenog djela klevete.

     

    ... :sklanjaj:

     

    Sve u svemu, bijedan pokušaj spina jedne obrazovne institucije koja između ostalog podučava PR management.

     

    Bonus samo za čitatelje Legalisa:

    Ivora škola za IT i management uhvaćena u muljaži oko javne nabave:

    http://pdf.dkom.hr/8039.pdf

  2. Kako je moguće da je škola upisivala polaznike koji su bili u tom trenutku zaposleni? Gdje je bila provjera zaposlenih ili nezaposlenih osoba prije upisa? Nitko to nije provjeravao, te također nije bilo navedeno na letku preko kojeg su polaznici i saznali za vašu školu.

    Da li je škola voljna predočiti letak s kojim je promovirala takozvane stipendije za nezaposlene???

     

    još je bolje pitanje kako su dobili poticaj za to da upišu nezaposlene građanine i onda iste te ugovore nudili zaposlenim ljudima...

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija