Jump to content

Crna E

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Crna E objavio

  1. Ako je cinjenicno stanje kao sto ste napisali,onda se nemojte dogovarati,niti bilo sta potpisivati sto bi dalo ucinke priznanja duga.

    Zahvaljujem na odg. Pokusavala sam na razne nacine doznat svoja prava no medutim nemogu nista osim platit dug! Kontaktirala sam udrugu potrosac i receno mi je da je to ovrha iz 2006 g po cemu su oni sve poduzeli sve potrebno i da ja nemogu nista i da je zastara 10 godina! 8 godina su kupili kamate i sad kad su ih nakupili ovrha i blokada racuna! Hvala jos jednom na odg

  2. Molim pomoc i savjet! Prije tj dana mi je dosla cestitka od hanzekovica da me t-com tuzi za neplacena 3 racuna iz 2005 godine,8 godina nisu nista slali nit opomenu niti nista! Sto da radim? Molim savjet! Jel postoji kakva zastara i sto mi je ciniti? Dug je napravio moj otac jer sam mu digla mob i preplatu na svoje ime! Nisam dobila nikakvo rjesenje o ovrsi samo obavjest da se javim u roku 8 dana da se dogovorimo o otplati.sto mi je ciniti? Hvala!

  3. P

    Postovana,

    roditelji ce podijelit imovinu u jednakim dijelovima(bracna stecevina),dok ste vi nuzna nasljednica,kako majke tako i oca,medjutim ostavitelj ima mogucnost da na posredan nacin prikrati nasljednika u njegovom pravu na nuzni dio,na nacin da svoj dio proda,ili da s trecom osobom sklopi ugovor o dozivotnom ili dosmrtnom uzdrzavanju.

    Pozdrav

     

    Puno vam hvala na odgovoru

  4. Roditelji su se rastali prije 6 godina, po ocevim rijecima ja sam stala na majcinu stranu sto nije istina,nastojala sam biti neutralna al nazalost pocelo je njegovo osvecivanje i neljudsko ponasanje prema majci pa sam ja ostala s njom u kuci koju su zajedno gradili znaci bracna stecevina,mene zanima imam li kakva ja prava ja kao kcer na nuzni dio s obzirom da je rekao da meni nece nista ostavit jer se ponovo ozenio.kakva su moja prava s obzirom da je u tjeku podjela imovine.hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija