Jump to content

ddumi11

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ddumi11 objavio

  1. A taj prosjek je koeficjent-odnos neto plaće nakon poreza (za prirez nisam siguran) i prosječne plaće u RH.

    Može ako ima prijatelja ili kad već postane umirovljenik.

     

     

    Eto ti veze za točan izračun.Neka smanjuju.Bit ću u pravom smislu u "službi" pa ću još dogledno vrijeme dobivat više od mirovine i bit ćemo zadovoljni i linič i ja (svaki sa svojeg stjališta).A kako čitam bit će i povećanja za one koji imaju preko 40 g mirovinskog pa ću si malo refundirat.

    Što kažu tvoji za odlazak u mirovinu,hoće puštat tko napiše ili će bit samo povećana potrošnja papira?

     

    Za sada kod nas puštaju dva su otišli sa 31.03. trojica su dobili zeleno svjetlo sa zadnjim šestim a trojica još čekaju ali navodno neće biti problema.

  2. Odprilike može biti svašta (3,5-3.7) gledajući na kolegu koji je imamo takve uvjete ali nema djece pa mu je oko 3200.Samo osoba iz mirovinskog (dobar prijatelj) može izračunat ako ima PK kartice za 10 uzastopnih najboljih godina.Šalji molbu MUP-u brzinom munje ukoliko želiš bit umirovljenik sa 30-tim lipnjem.

     

    Odakle se ta patka pojavila?

     

    Ako misliš na smanjenje dodatka sa 45 na 30% pričao sam sa savjetnikom u HZMO u Zagrebu i on mi je potvrdio da to definitivno ide od 01.07.2013.god.

  3. Poštovana gospodo!

    Da li mi netko može odgovoriti, a ujedno i pomoći vezano za moju buduću mirovinu, za izračun.

    Imam 33 godine mirovinskog staža i spremam se u mirovinu prije 01.07. jer navodno za nas policijske službenike od 01.07. dodatak na mirovinu sa 45% ide na 30%.

    Zadnjih 7 godina sam imao prosjek mjesečne plaće oko 6500 kn,na uzdržavanju imam troje djece od njih su dvoje malodobne i supruga mi je nezaposlena.

    Zanima me kolika bi mi bila od prilike mirovina i koliki bi bio moj neoporezivi dio mirovine jer mi nije jasno ono za samce od 3400,00 kn i 4500,00 Kn i tako dalje.

    Hvala na odgovoru

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija