Jump to content

ero 1980

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ero 1980 objavio

  1. Evo samo da javim ishod svog problema sa adresom..

     

    Uspio sam (zahvaljujući petpetici i nikoleti)konačno se prijaviti na adresi na kojoj i živim (koj apsurd).

     

    Nakon što sam isprintao vaše odgovore, i našao sve članke ustava RH i konvencije o ljudskim pravima koji me se tiču, nabrijo se i otišo u Petrinjsku.

    Kada su me na šalteru one iznimo ne ljubazne tete :azdaja: OPET htjele "otjerati" nisam se dao, te kada sam izvadio papire sa isprintanim člancima ustava i konvencije o ljudskim pravima i tek sam spomenuo da moje pravo po čl. 32. Ustava RH-nisam ni završio rečenicu, izbezumljena teta na šalteru mi je rekla odite odmah u sobu 11, ne morate čekati bla bla..

    U sobi 11 sam naišao na beskrajno dobru, ljubaznu, pozitivnu i normalnu (da da postoji i to u policiji) pravnu referenticu. Dotična gospođa :klanja: mi je pomogla nevjerovatno puno,od provjera u gruntovnici (što nije njen posao), do traženja rupa u zakonu, ma žena je ZAKON, još sam u čudu da u policiji ima takvih ljudi..

     

    Uglavnom gđa.referentica :klanja: je poslala meni doma terensku policiju koja je utvrdila da zaista živim na toj adresi,jučer sam dobio poštom iz policije i papirnatu potvrdu i sad je sve 5..

     

    Još jednom hvala svima koji ste odgovarali na moj post jer to mi je bilo bar 70% uspjeha

     

    BTW iz HHO-a mi nisu nikad odgovorili na mail, čak ni potvrdu da su zaprimili mail mi nisu poslali.

    Možda su u suradnji s policijom,jer policija mi je odgovorila-nakon drugog maila na kojem sam naveo da sam obavjestio HHO..

     

    :hvala:

     

    Registrirala sam se prvenstveno s namjerom da pohvalim gospođu iz sobe 11 u Petrinjskoj. Nevjerojatna je njena želja sa pomogne stranci u okviru svojih mogućnosti... a posebno je osvježenje naići na takvu osobu nakon prestrašnih činovnika na šalteru 11. Bravo za tetu iz sobe 11!!!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija