Jump to content

helci11

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je helci11 objavio

  1. Tako sam i ja gledala onaj pravilnik, ali to je ipak za stručni tak da mislim da nije sve za državni bitno. O, super što ideš 15.tog, ja još čekam. Kad si ti prijavila ispit? Jakooo bi ti bila zahvalna da mi javiš nakon 15.tog kako ti je bilo. Mislim da je netko pisao kako su na posebnom dijelu bila samo pitanja iz Zakona o socijalnoj skrbi, ali vidjet ćeš već. Sretno! :))

  2. Hej pahuljiva. Evo ja sam pravnica. Bila sam na stručnom osposobljavanju u czss i imam prijavljen državni samo još ne znam datum polaganja. Od drugih sam saznala da za posebni dio u biti samo treba Zakon o socijalnoj skrbi, da ih čak Obiteljski zakon uopće ne zanima tak da ću se ja na to osloniti, jer previše je toga. Obiteljski ću proći reda radi, ali ne kanim ovo ostalo ništa.

  3. Helga, javit ću ti kako je bilo dok prođe mada sumnjam da će biti ubrzo kad ništa ne javljaju, a prijavila sam 10.1..Valjda nema dovoljno kandidata za rok.

    Ma, ja si mislim da nema šanse da sve učim po svoj onoj literaturi, učim Zakon o socijalnoj skrbi i Obiteljski zakon i to je to za taj posebni dio. Nekako si mislim da će i pitati Zakon o socijalnoj skrbi budući da je novi stupio na snagu, tak da...

  4. Zanima me da li se nakon što se prijavi dsi u odgovoru od strane ministarstva dobije dio koji ćeš polagati iz posebnog dijela. Naime, pravnica sam i bila sam na stručnom u czss i u opisu poslova ravnateljica mi je stavila da sam radila sve, a zapravo obiteljski dio nisam ni prošla pa me sada strah da mi nešto iz tog dijela ne dođe, mada ću ja učiti svejedno. Zahvaljujem na odgovoru. :)

  5. Zvala sam danas Ministarstvo i rečeno mi je da se u pravilu prijavljuje dva mjeseca prije isteka stručnog, ali da to nije obvezno, već da mogu slobodno prijavit i u 1. mj. budući da mi ugovor ističe 13.1., a da imam šest mjeseci za položit što i piše u toj Uredbi o načinu polaganja dsi, tako da ipak budem imala dovoljno vremena za učit.

  6. Pa oni nisu normalni, ja sam inače pravnica i odrađujem stručno u centru za socijalnu skrb i saznala sam da mogu polagati državni, ali baš da moram položiti do isteka osposobljavanja si nisam baš mislila. Zvat ću sutra i jedino tako saznati šta mi je dalje činiti i kad prijaviti. Hvala svima na odgovorima.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija