Jump to content

jaasmiinaa1201

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je jaasmiinaa1201 objavio

  1. Molim nekoga tko je bio na državnom stručnom ispitu da napiše neka pitanja iz općeg dijela.. a i ako nekog ima iz policije tko je polagao posebni dio.

    Također trebala mi bi i neka mala skriptica :) na jaasmiinaa@net.hr

     

    Puno hvala svima koji se odazovu mojoj molbici

     

    Lp,Jasmina

  2. Floki je napisao:

    jaasmiinaa1201 je napisao:

    ni ja to ne razumijem.znači da da ako bi bili duže na bolovanju,svaka 2 tjedna je potrebno dostaviti potvrdu...

     

    Gospođo, ako vam je bolovanje otvoreno na mjesec dana (što je maksimum koji može odobriti liječnik opće prakse), nećete svaka 2 tjedna nositi doznake, već istekom tog roka na koji vam je vaš liječnik ordinarius otvorio bolovanje itd. Nije vam ovo srednja škola gdje ćete naknadno donijeti ispričnicu i opravdati izostanak. Vi se morate ispričati za buduće nedolaske na posao.

     

    Razumijem vas..liječnik opće prakse je predvidio 2 tjedna ali lječnička komisija je produžila ta 2 tj

  3. molim savjet:prijatelj mi je morao na operaciju,poslodavcu je uredno dostavio u roku 3 dana potvrdu da se otvara bolovanje na 2 tjedna,međutim došlo je do nekih komplikacija i to bolovanje se odužilo na 2 mj,u međuvremenu su uredno dostavljane doznake o bolovanju..međutim poslodavac je pokrenuo tužbu zbog teške povrede službene dužnosti jer je dostavljena potvrda na 2 tj,a na kraju je bio 2 mj..zanima me može li snositi kakve posljedice..doktor mu je rekao da se nikad bolovanje ne može predvidjeti koliko će trajati i da je ta potvrda na 2 tj samo formalnost..

  4. radi se o tome da mi je kolega na poslu prijavio prebivalište u zagrebu,a on naime radi i živi u varaždinu a sve to zbog naknade putnih troškova..zanima me kakve sankcije može snositi a na koje se sve "adrese" mogu obratiti-prijaviti ga (poslodavcu ne mogu jer ga štiti-radi se o državnoj službi-konkretno jednoj općini).to nije nimalo pošteno za nas ostale koji radimo u toj službi... hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija