Jump to content

MarkoZG123

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je MarkoZG123 objavio

  1. Ništa strašno, Marko.

     

    Biti ćete u sudnici sa sucem/sutkinjom, zapisničar(k)om, gotovo sigurno i predstavnikom Inspektorata kao tužitelja i odvjetnika optuženog. Postavljat će vam pitanja isključivo vezana uz optuženi događaj - dakle, kupnju alkoholnog pića u objektu optuženog. Sudac će "paziti" na vas malo više negoli inače pazi na druge, imajući u vidu vašu maloljetnost. Recite onako kako je bilo[/b] i ne bude bilo problema.

     

     

    A sto ako se ja iskreno bas i ne sjecam toga svega?? Mogu reci da je proslo dosta od toga i da se ne sjecam tocno?? Tocnije godina i pol danas skoro

  2. Ništa strašno, Marko.

     

    Biti ćete u sudnici sa sucem/sutkinjom, zapisničar(k)om, gotovo sigurno i predstavnikom Inspektorata kao tužitelja i odvjetnika optuženog. Postavljat će vam pitanja isključivo vezana uz optuženi događaj - dakle, kupnju alkoholnog pića u objektu optuženog. Sudac će "paziti" na vas malo više negoli inače pazi na druge, imajući u vidu vašu maloljetnost. Recite onako kako je bilo i ne bude bilo problema.

     

     

     

    Puno hvala na odgovorima,samo neznam koja im je to fora zvati sad,nakon skoro godinu i pol od toga...

  3. Pozdrav svima,ajmo ovako,prije par dana mi je doslo postom da sam pozvan kao svjedok u prekršaju: čl. 45 st. 1 točka 15,zakon o ugostiteljskoj djelatnosti,zanima me o čemu se tu uopće radi ako mi netko moze objasnit i provjerit,i ja se iskreno toga bas i ne sjećam... I moram li kao svjedok doći na sud iako sam maloljetan? Mogu li to ikako izbjeći jer sam svojima priuštio podosta problema.. Za 2 mjeseca punim 18..

     

    Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija