Jump to content

fabiana

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je fabiana objavio

  1. planiram se prebaciti s pravnog u zg na osiječki.. pa me zanima da li tko ima iskustva s tim... apsolvent sam, upisala po starom sistemu.. da li trebam polagati kakve razlike.. bilo što da netko zna.. radi posla sam sve više u tom dijelu hrvatske, dečko i tak..

  2. prodala sam auto u lipnju ove godine i novi vlasnik je odmah prijavio auto na sebe.. a ja sam kupila novi koji sam registrirala u srpnju.. i prije par dana mi je doslo porezno rješenje na stari auto.. da li ja to trebam platiti ili novi vlasnik? s obzirom da sam ga vozila 6 mjeseci ovu godinu i bio je moj bilo bi logicno da placam pol iznosa al ja sam dobila na cijeli? i što s novim? da li ću i za taj morati platiti porez? pa ako mi netko može pomoći... tnx..

  3. puno hvala.. ma mislila sam da ga trebam odjaviti radi eventualnih kazni, jer sam cula da se ljudima znalo dogadjati da dolaze na njihovu adresu jer nisu odjavili vozilo.. u svakom slucaju ovo je puno jednostavnije :-) a nece biti problem sto sam ja u zg, a on u samoboru..? mislim radi druge pp? jos 1X puno hvala ;-)

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija