Jump to content

jaguar

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je jaguar objavio

    kako?

    Otac mi je umro, a njegovi dokumenti i stvari se nalaze kod zene s kojom je imao vezu i ne zeli mi ih predati. Da li je to bila duzna predati sudu nakon njegove smrti??? Vjerujem da medju dokumentima postoje i odredjene bankovne isprave koje nisam naveo u ostavinskoj masi, a s pomoću kojih bih mogao ostvariti svoja prava kao nasljednik. Molim savjete te unaprijed zahvaljujem...

  1. to šalješ u FINU, podnesak radi saznanja da li ta osoba ima gdje otvoren račun, možeš i faxirati, košta ti 19 i pol kuna. Oni će ti dati kod koje banke ima račun ako ga ima, poslije prijavi ako ima Općinskom sudu temeljem rješenja o nasljeđivanju pozivom na taj broj naknadno pronađenu imovinu ako je bude.

     

    U FINA-i nemaju podatke o tome... Mozda Hrvatska udruga banaka? Ima li tko koristan savjet? HVALA!

  2. Naime, radi se o 32 g. kokaina. U istraznom postupku sam se pokajao, izjavio da sam visegodisnji ovisnik te tvrdio da je to bilo za moje vlastite potrebe, cak sam se prvi dan u pritvoru( prije konzultacije s odvjetnikom) javio kod zatvorskog lijecnika ne bi li mi dao kakve lijekove za smirenje zbog apstinencijske krize… U navedenom dijelu osim mene nema drugih osoba ukljucenih u isto pa tako ni svjedoka. Ipak, zbog spomenute kolicine mi je dignuta optuznica za 173 st. 2 kz.

    1. Mogu li biti osudjen po tom clanu «samo» na temelju kolicine i indicija da je tvar bila namijenjena za prodaju?

    Prije nisam nikada bio kaznjavan niti optuzen ni za jedno kazneno djelo, nakon sudjenja sam se zaposlio, ozenio i «ukljucio» u zajednicu…

    2. Ako vec i budem osudjen po stavku 2 mogu li zbog gore navedenih razloga traziti uvjetnu osudu zbog tvrdnje da ne bi bila postignuta svrha kaznjavanja, posto sam uvidio svoje greske i pokajao se te bi zatvorska kazna bila kontraproduktivna ?

    Molim Vas za odgovor te eventualne savjete…

    Hvala

     

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija