Jump to content

la roche

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je la roche objavio

  1. Ovdje nije samo problem kazni, već i činjenice da se vi vodite u prekršajnoj evidenciji kao, sada već vjerojatno, serijski počinitelj prekršaja. Pravo je čudo da niste dobili do sada zaštitnu mjeru upravljanja motornim vozilom.

     

    Inače, ovisno o postupku koji je vođen protiv "vas", postoji mogućnost da je sestra počinila i kazneno djelo davanja lažnog iskaza iz čl. 305. KZ-a.

    Bilo ih je 20ak, na oko 10 sam dobila oslobadjajucu presudu na zalbu. A zasad skupljam kaznene bodove, jos uvijek bez zabrane upravljanja vozilom. Vjerovatno mi je jeftinije njoj polozit i platit vozacki

  2. Postovana,

    po vama je sve bilo OK,dok sestra nije pocela dobivati sankcije,naravno na vase ime.Sestra ima odgovornost,kako zbog upravljanja vozilom prije stjecanja prava,tako i u pogledu laznog predstavljanja,no vi ste sve znali ali ste precutno odobravali takve postupke,zbog cega je racun dosao na naplatu.

     

    kažem OK u smislu da ja nisam trpila nikakve posljedice toga, al sad trpim. Koliko joj ja god prijetila prijavom na policiji ona ne odustaje. Ovdje sam da vidim postoji li neko rješenje za mene, a ne da mi se drži prodika o moralnosti. Ja sam itekako svjesna što ona radi.

  3. Poštovani, imam jedan veliki problem. Unazad dvoje-tri godine moja sestra je počela voziti svoj automobil (registriran na tatu) ali s mojom dozvolom jer nije položila vozački nikad. Mi smo blizanke i kad bi je policija zaustavila dala bi moje podatke. Sve to ne bi bio toliki problem da nije napravila i nekoliko prometnih prekrašaj i dobile kazne. Za kazne sam saznala tek kad mi je ovrha sjela na račun. Postoji li kakav način da sestri onemogućim da to radi (neka napomena u vozačkoj) jer ja s njom više ne izlazim na kraj? Hvala

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija