Jump to content

anonimi

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je anonimi objavio

  1. Pozdrav molim vas ako mi mozete odgovoriti sta se desava sa mojim dugovanjima nakon sto su mi ovrsili stan u hrvatskoj i pokrili jedan dio duga, ja sam se odselio iz hrvatske prije 3 godine u svedsku i odjavio sam se iz hrvatske , dugovanja su iz 2011 a ovrha na stan je zavrsena 2018. Dugovanja su neka prema banci i neka prema eos matrixu . Hvala unaprijed na odgovorima.

  2. Ako si osuden na disciplinskom za jedno djelo zakoje ti je presuda glasila da si nareceno dijelo napravio u ulici npr. Ilica , a nakon te presude si na zupanijskom sudu za isto djelo osuden u drugoj ulici koja je udaljena 2 km od ilice dali postoje kakvi pravni ljekovi koji se mogu poduzeti vezano za navedeno s tim da nije bili nikakvih razlika u dokazima izmedu sudova .

  3. Dali mozda poznajete neki drugi pravni put po kojem bi to mogao odgoditi kako bi mogao nesto zaraditi da bi mogao ostaviti supruzi i djeci kako bi mogli od neceg zivjeti dok se ja nevratim s obzirom da mi je pravomocna presuda stigla prije 25 dana a u ponedjeljak sam vec dobio rjesenje o upucivanju i to do 11.3 se trebam javiti u zatvor

  4. Molim vas za pomoć dobio sam pravomoćnu presudu od vrhovnog suda u trajanju od 6 mjeseci zatvora a odnosilo se na zlouporabu položaja,pa ako mi možete odgovoriti na nekoliko pitanja .

    1.zanima me gdje bi trebo služiti kaznu zatvoreni ,otvoreni ili poluotvoreni tip zatvora iz pule sam i tu imamo i zatvoreni i otvreni tip.

    2.koji razlog može biti da nisam dobio rad za opće dobro.

    3.dali postoji kakva mogućnost da kaznu promjenin za rad za opće dobro.

     

    Napomena nikad nisam bio nizašto osudivan.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija