Jump to content

cjjohn

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je cjjohn objavio

  1. Pozdrav,

     

    htio bih kupiti bicikl od prodavača na njuškalu, ali prodavač nema papire o kupnji i nudi opciju sastavljanja kupoprodajnog ugovora i ovjeravanja istog kod bilježnika kao osiguranje da bicikl nije ukraden. Prodavač tvrdi da je bicikl uvezen iz austrije i da unatoč neimanju papira ovjereni kupoprodajni ugovor rješava taj problem.

    Zanima me jel kupoprodajni vrijedi ako prodavatelj nema dokaz da je vlasnik i jel će u slučaju eventualne buduće prodaje kupoprodajni biti dovoljan dokaz da sam ja vlasnik.

     

    Zahvaljujem se unaprijed na odgovoru

  2. Trebalo bi bit tako ali možeš provjerit u registru http://www.mprh.hr/registar-neplacenih-kazni

    ok, nisam shvatio iz ovog teksta kako bi se trebao provjeriti registar?! je li se treba slati upit na ovaj mail koji je priložen informatika@pravosudje.hr.? i jel postoji neki drugi način osim mailom? zato sam prije pitao jel treba to nekako provjeriti u policiji, jer mi sad nije jasno jel i dalje mogu biti u registru unatoč tome što je zastara nastupila? unaprijed se zahvaljujem

  3. da ne otvaram novu temu, molio bih još jedan odgovor u vezi zastare. u 3mj 2010. sam dobio kaznu za prebrzu vožnju 1000kn + vožnja pod utjecajem alkohola 1000 kn. žalio sam se u roku 8 dana i u 6mj 2010. mi je došlo rješenje s prekršajnog da mi je žalba odbijena i trebam platiti originalnu kaznu. nisam platio, jer sam mislio da će mi poslati novu uplatnicu, a sad više ne znam gdje je ona originalna. zanima me je li nastupila zastara i ako je jel treba nekako poništiti kaznu u policiji?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija