Jump to content

Mia1985

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Mia1985 objavio

  1. Bok svima!!

    Molim vas koji ste se riješili te muke, koliko ste dugo to spremali?

    I dal je stvarno dosta skripta, 7 područja plus oni odgovori s njihove stranice i prezentacije?? Sorry ako su pitanja glupa, al meni je stvarno koma to sve popamtit, tek sam Eu prošla i ni to ne znam sve, bojim se da to neću do Uskrsa spremit...savjet neki pliiiiiiiiiz..

     

    Kad imas ispit?! Ja sam isto vec luda od tog Dsi i nemogu se koncentrirat kak treba..:-/

  2. pa radio sam većinom u pisarnici i pismohrani, a za stručni se spremam već nekih tjedan dana učeći po 3-4 sata uglavnom mislim da sve ovisi o komisiji kakvu dobijemo nadam se da ćemo proći, možda za pismeni budemo imali neupravni akt ili rješenje ne znam :)

     

    Ljudi dajte recite koliko dugo spremate dsi? Dana,sati itd..znam da je to sve individualno,ali puca me ajme trema..imam dsi 15.11.. ostala mi eu za proci i onda sve ponovno ponavljati jer dok dodjem do kraja,pocetak vec zaboravim..:-D Inace sam sss..:psuje: Hvala unaprijed!

  3. Ažurirano

     

    Ines i ja isto imam ispit 18.10. i učim iz materijala skinutih sa Ministarstva uprave,zvala sam i dobila potvrdu da je dovoljno učiti sa njihove stranice. Nešto sitno ima promjena što se tiče EU(nije 27 država članica nego 28 itd,ali ništa strašno) I mene je frka za poluditi,koliko god da učim,imam osjećaj da ništa ne znam. Ali svi govore da nije tako strašno,da dosta pomažu pa tješim samu sebe. Nadam se da sam ti uspjela barem malo olakšati. Sretno nam svima :)

     

    Pitanjce, dali pod materijale skinute sa Min. uprave podrazumjevaš sve materijale ili pitanja i odgovore?! :-D Meni još nisu ništa javili, ali se nadam da neću doći na red prije 11 mj..polažem SSS..:-)

  4. Ma nije me toliko strah svih tih predmeta koliko posebnog dijela jer imam statistiku, znaci zadatke, teoriju (za koju ne znam dal ce traziti znanje stat.pojmova...) a u rjesenju nam pise upravno podrucje stat. tak da zapravo nemam pojma sta pripremat. :bang:

    A kak bude...

     

    Ljudi, savjet..SSS sam i idući tjedan ću prijaviti DSI..E sad, planiram učiti po pitanjima sa Min.uprave za VSS i proučit malo ZUP I ZUS jer me strah učiti po pitanjima za SSS, pa da me ne pitaju nešto za VSS..Svi vi koji ste bili, recite, dali se razlikuju pitanja za SSS od pitanja za VSS..Dali isptiivači gledaju uopće na to?! Hvala unaprijed svima..

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija