Jump to content

carp-10

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je carp-10 objavio

  1. Imam problem sa 10čvh naime od kupio sam kuču i falilo je tih 10 čvh odnosno put je u stvarnosti 3,6m udaljen od kuče a kada sam kuču upisao u katastar put se vodi kao da je na metar od kuče što je uvidio i susjed i traži da se put pomakne za 2.6m prema mojoj kuči ili će me tužiti. Imam sporazum ovjeren na opčini sa vlasnicima tog puta koji su pokojni da mi to ustupaju i da napomenem da je taj sporazum napravljen 1976g. i da sam cijelo vrijeme u posjedu istog. kako da se upišem kao vlasnik tog malog dijela?

  2. Molim nekog ako zna odgovor. Vlasnik sam obrta gdje sam jedini zaposlen i na bolovanju sam 6mj zbog prometne nezgode gdje nisam bio krivac. Obrt nije u mirovanju jer imam ne naplačenih potraživanja koja pokušavam naplatiti. Nisam radno sposoban i tekuće troškove ne podmirujem jer ne ostvarujem prihod. Doprinose mi plaća država ali šta je sa ostalim troškovima? Ozljeda je na radu. Šta da radim, nemam prihoda a ni u dogledno vrijeme neću raditi. Da li u odštetnom zahtjevu moguče tražiti novac i za te troškove?

  3. Imao sam prometnu nesreću u kojoj nisam bio kriv već izvođač radova koji radi za Zagreb. Imao sam lom lakta , istegnuča vrata, rame teško izudarano. Već dva mjeseca hodam na terapije i pomalo napreduje ali ta ruka više nije ista. Na bolovanju sam do daljnjeg. Troje djece doma , supruga na porodiljnom 1650kn, bolovanje nisam još primio... Tko mi to može platiti?! i koliko?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija