Jump to content

marko.shp

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je marko.shp objavio

  1. Pozdrav,

    imam jedan problem sa T-mobileom.

    Isti racun/dug su prodali na 3 razlicita mjesta, Eos matrixu, Hanžekoviću i još jednom odvjetnickom uredu. Nazvao sam službu za korisnike i oni sami nisu znali objasniti što se zapravo desilo. Zamolio bih vas za neki savjet, što mi je činiti. Hvala lijepo

  2. Niste napisali imate li još kakovih prekršaja u zadnje vrijeme, kao ni dali ste već kažnjavani zbog vožnje u alkoh.stanju..

    No, pod pretpostavkom da vam je ovo prvi pekršaj ove vrste, savjet je uglavnom ovakav,

    napišete prigovor na OPN, u kojem priznajete krivicu, shvačate da je to bila glupost koja je uzrokovana pozivom majke kojoj je pozlilo, nečete više nikad i tako to..Zamolite sud da vam smanji novčanu kaznu i zabranu upavljanja(priožite neki dokaz o malim ili nikakvim primanjima te ev.potrebi za vozačkom)..

    Prigovor šaljete putem PP koja vam je Obavezni prek.nalog i izdala u roku 8 dana od primitka, svakako ostavite jednu kopiju sebi, ovjerenu kad je zaprimljena u PP i to je to..sudovi imaju običaj na ovakv način prigovora smanjiti i novčani dio i zabranu upravljanja, koliko, to ovisi o sudu, ali evo nekakav primjer u temi

    "Ponavljanje prekršaja-vožnja pod utjecajem alkohola" post 1.

    Ažurirano

    Nisam nikad do sad kaznjavan, dobio sam opomenu jednom i to jer nisam imao upaljena svjetla. Sorry ako sam dosadan, ali samo da mi malo bolje objasnis ovo za zalbu. Di tocno saljem, nadleznom sudu za mene ili? I to bi onda na posti trebao poslati onako da dobim povratnici ili kako se vec zove... Hvala na brzom odgovoru!

  3. Pozdrav! Da skratim pricu, napuhao sam u cetvrtak 1,22, sve stoji, znam da sam kriv, dobio sam 9mj i 3000kn. Ali stvarno imam dobro opravdanje (ako to uopce postoji). Brat mi je bio na rutinskoj operaciji koljena taj dan i navecer kako mu nesto nije bilo dobro mama se uspanicila i ona takoder zavrsila na hitnoj. Seestra me nazvala i jbg, odma sam sjeo u auto i otisao prema doma... Sad me zanima, dal da tako navedem u zalbi? Kako je uopce napisati i na koju adresu saljem? Hvala vam svima unaprijed :)

  4. Nebitno čija je trava opet je kriva jer se kažnjava posjedovanje a ne vlasništvo.

    Kazna je 5000-20 000 kn.

    Ne možeš ništa napravit jer je sve već provučeno kroz kompjuter i nema mjenjanja.Daj joj lovu za kaznu a prije toga žalba na visinu kazne i traženje smanjenja.

    5000-20000 za 0.8gr!?!? Jao! To ide prekršajna prijava? I ako znate molim vas kako to sad ide, sud u Novalji ili u Zagrebu?

  5. Pozdrav! Sinoc sam ostavio u curinoj torbi 0.8g marihuane i ko za vrag su ju pretresali i pala je. U panici nije nista rekla, potpisala je sve... Sad me zanima sto bi se trebalo napraviti ili sto da ja napravim da se to prebaci na mene. To se desilo u Novalji, mi smo inace iz zagreba.. Svaka pomoc je dobrodosla :) Hvaaalaaa!!! I da, kakve su kazne predvidenje?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija