Jump to content

brzi22

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je brzi22 objavio

  1. Diskriminirajućim Ugovorom HVO pravo na mirovinu imaju ranjeni i zatočeni pripadnici HVO-a. Oboljeli (samoubojstva), povrijeđeni, ozlijeđeni, ranjeni od strane suborca nemaju pravo. Ako to nije diskrimacija, što jeste!.

    Obitelj branitelja koji je izvršio suicid kao posljedicu rata(dokazano) pokrenula je upravni spor koji je izgubila na Upravnom sudu. Uzdali su se u Ustavni sud ko u Boga. nemaju para za odvjetnike pa sam im ja (nisam pravnik već tajnik u udvdr)napisao tužbu koja je odbijena , tj nije niti razmatrana jer " ne postoje pretpostavke za odlučivanje o biti stvari", te "da u tužbi nije navedeno nijedno bitno ustavnopravno pitanje , dok se navodno postojanje povrede istaknutih prava posebno ne obrazlaže"

    Ustavni sud RH jednostavno LAŽE! Tužbu sam pisao po njihovom obrascu i detaljno sve obrazložio , pozivao se na ranije Odluke suda- 10 stranica čistih dokaza i razloga , a oni se ne udostoje barem raspravljati. Stoga molim Mrljavca ili nekoga drugog da pogleda tužbu u privitku (osobni podatci izbrisani radi zaštite identiteta obzirom da se radi o suicidu), te ako je moguće da mi kaže gdje se pogriješilo.

    Unaprijed hvala!

    [ATTACH]540[/ATTACH]

    pozdrav svima ! jeli ovo nesto novo od ustavnog suda ( o ustavnosti zakona o invalidninama hvo ) ja jos nisam dobio nikakav odgovor -znali tko sto dalje -trebali sada cekati da ponovno upravni sud rjesava svaki predmet za sebe ,i kada ocekivati dase to rijesi

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija