Jump to content

maky

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je maky objavio

  1. nemama pojima o medicini, ali vjerujem da postoje metode da se to utvrdi, samo ne znam da li postoji metoda da se utvrdi kakvu štetu čini onaj koji pokreče to pitanje za ženu koja se morala odlučiti na nešto takvo.

     

    sigurno nije lako donijeti odluku o prekidu trudnoće, niti onda kada je to u prvih 10 tjedana, niti onda kada je to nakon 3,5 mjeseca. u svemu tome, pored moralnog, vjerskog pa i biološkog pitanja o plodu kao živom biću, a na koje nema egzatnog odgovora, ostaje pitanje žene koja je ljudsko biće sa svim duhovnim i intelektulnim osobinama, a ona u slučaju pobačaja stradava i psihički i fizički. jedan takav zahvat uvijek je prijetnja za njezino zdravlje i život. zato mislim da se tu neke treće osobe ne bi trebale miješati.

     

    Ne bih želio moralizirat, ali ipak bih dao svoj skromni doprinos temi. Nekim osobama je zaista lako donijeti tako katastrofalnu odluku. I to s ciljem prikrivanja svojega bluda, još ako ima polusestru časnu koja ističe, bolje da je abortirala nego da se stvara sirotinja.

    Sami dođite do zaključka, tko je žrtva u društvu u kojem živimo. Oni koji znaju za takva zlodjela ili one koje ih čine? Prikupljajući dokaze za jednu građansku parnicu, usputno sam došao do svjedočanstva više osoba koje pouzdano znaju ( iz prve ruke).

    Da je osoba IR (M) počinila 9 abortusa i jedno dodatno zvjerstvo, naravno sve to ilegalno uz pomoć seoske „čarobnice“.

    Apsurdno u cijeloj priči je da iako svi koji su mi i potvrdili navode sve to dobro znaju do u detalje, nitko od istih se ne želi očitovati. Istina je da takva koja čini abortuse strada posebice psihički, vjerujte da stradaju i svi koji se nalaze u njezinoj blizini.

  2. Hvala, Celeste, agent na doprinosu vezano za moja nazovimo ih tako razmisljanja, ali ipak nemogu se slozit s vasim razmisljanjima, oprostite ipak sam direktan i "bez dlake na jeziku", da sto ste napisali da mislite da odricanje nije ostvarivo, kakva je mogucnost da umjesto roditelji stoji staratelji sto donekle odgovara istini ?

    i sto je s onim tzv. roditeljima koji ubijaju svoju djecu abortus, i ostalo cega smo svi svijedoci nazalost,

    zavredjuju li takvi da se ih naziva RODITELJIMA,

    nezasluzujemo li svi slobodu da slobodno zivimo bez tereta na ledjima, oprostite mozda sam malo naporan s ovom temom, ali mislim da je ovo zaista vazno pitanje za danasnje vrijeme,

    molim dobre ljude koji imaju iskustva s obiteljski pravom, da podjele svoje bogastvo s nama kojima kojima je ono potrebno,

    hvala jos jednom...

  3. cijenjeni molio bih Vas za savjet i pomoc,

     

    naime zelio bih promjenit rodni list, a da na novom ne stoji ime roditelja mozda eventualno kao bivsi staratelji ali roditelji nikako, naime pitao sam "neke" pravnike a vele da u HR. pravosudju to nije izvedivo, naime ja se s tom cinjenicom ne mogu pomirit, nakon sto saam ulozio dosta ljubavi volje a na kraju i novca u njih, izigran sam kao najveci neprijatelj, a ti koji su mi kao trebali biti fizicko-bioloski tj. vrsitelji duznosti roditelja na zemlji, upravo su u fazi razvoda, a u stvari djeca im nikad nisu niti bila vazna, uz sve gore navedeno i cinjenicu da nezelim vise u zivotu nista s njima zajednicki niti da ih vidim, molim vas recite mi kako da maknem s rodnog lista, a iz zivota svakako vec jesam, lijep pozdrav i hvala Velika svim dobrim ljudima.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija